PDA

Zobacz pełną wersję : Bungee

Sowa
06-09-2010, 13:54
Nie wiem czy dobry temat w dobrym dziale. Jak nie to proszę moda o przeniesienie :). Mam pytanie. Kto wie gdzie można w KP skoczyć na bungee? I jak wiecie to w jakich cenach? :) z góry dzięki za info :)

StalowyRycerz12
06-09-2010, 15:13
Nie lepiej ze spadochronem?

Koszt zazwyczaj koło 100 zł, szukaj na większych imprezach ;) - stałego miejsca w kuj-pomie nie spotkałem jeszcze.

Sowa
06-09-2010, 19:19
Dzięki za info... ogólnie chodziło mi o stałe miejsce... po prostu jest we mnie potrzeba zrobienia czegoś głupiego czy nieodpowiedzialnego czy jak to inaczej nazwać :) co do spadochronu to myślałem o tym, ale nie wiem jaki jest koszt :) Jak można jeszcze na to odpowiedzieć... jaki koszt i gdzie? To będę bardzo wdzięczny :)

Drake
06-09-2010, 19:32
jest we mnie potrzeba zrobienia czegoś głupiego czy nieodpowiedzialnego czy jak to inaczej nazwać

Wypij jednego-dwa kelerisy + komandosa. :mrgreen:

Dale
06-09-2010, 19:51
O skoki spadochronowe to wal do najbliższych aeroklubów. Koszt to poniżej tysiąca za kurs z 3 skokami.

Whisky
06-09-2010, 19:57
W Bydgoszczy : http://www.tadextreme.pl/pl/content/view/65/57/
Jak zwykle pomocny Wujek Google .

LeonOlo
06-09-2010, 20:06
... po prostu jest we mnie potrzeba zrobienia czegoś głupiego czy nieodpowiedzialnego czy jak to inaczej nazwać

Sowa... masz zakaz używania replik airsoftowych przez 12 m-cy... Sąd zakończył postępowanie ;-)
Zakaz może zostać cofnięty jeśli przyniesiesz zaświadczenie od psychiatry, że Ci przeszło, albo podjąłeś leczenie...

Sowa
06-09-2010, 22:09
Tak ładnie ujęte :), ale nie macie się czego obawiać ;) nie mam zamiaru nikogo uszkodzić :P może prócz siebie. Nie no żart... po prostu coś szalonego trzeba zrobić.

Sniper-zwiadowca
07-09-2010, 00:07
To idz na mecz Zawiszy , stań między kibolami i wyciągnij szalik Poloni Bydgoszcz albo jakiegoś zespopłu z Torunia . Spełnisz swoje marzenie o szalonej przygodzie a kibole zawiszy szybko Cię uleczą z szalonych pomysłów :)

Ja bym na twoim miejscu poszedł na skoki spadochronowe .

Dassault
07-09-2010, 07:50
masz pw

Sowa
07-09-2010, 18:51
Ok dziękuję tym co odpowiedzieli :) Temat do zamknięcia... co do meczu Zawiszy... mówiąc, że chcę zrobić coś głupiego nie mam na myśli zabicia się :) A meczów mam dość po ostatnim... za samo to, że szedłem obok stadionu bez zamiaru wejścia na mecz zostałem potraktowany jak kibol i spisany...

brit
07-09-2010, 18:55
Straszne... Na pewno do teraz budzisz się w nocy z płaczem.

LeonOlo
07-09-2010, 19:12
No bo wygląda jak kibol, wystarczy na szalik spojrzeć... ;-) Sowa bez obrazy, to są żarty, ale może spróbój najpierw w Wesołym Miasteczku, tam są takie karuzele, że od patrzenia z boku robi się niedobrze... a szanse, że przeżyjesz ten eksperyment są znacznie większe...;-)

Dassault
08-09-2010, 09:47
A próbowałeś " Adrenalina a'la pasztet zajęczy?"
Idz na miasto, znajdź najbrzydsza laskę
i zajmij się nia tak, aż pasztet zajęczy :)
Później przy obiedzie u jej rodziców
powiedz że masz ejc i nie użyłeś gumków.
[ działa za kazdym razem ]
Nie próbój tego w domu, chyba że jestes kaskaderem

:) z cyklu nowel " wyrywanie lachonów cz. 15- sposób na pasztet Zajęczy"

Sowa
08-09-2010, 20:06
Co do wesołego miasteczka to spędziłem cały dzień w Hyde Parku i wrażenia były super. Od patrzenia nie było mi nic... może od wejścia na co niektóre :P a i nie, że się chwalę po prostu wyjaśniam. Napiszę drugi raz, że temat do zamknięcia :)