PDA

Zobacz pełną wersję : Apel o krew

StalowyRycerz12
16-08-2010, 21:26
Panowie... kolejny apel o krew jeżeli ktoś może zapraszam do oddawania.

W wypadku samochodowym ucierpiał dość poważnie kolega, obecnie leży na OIOMie w Szpitalu Biziela w Bydgoszczy.

imię i nazwisko: Łukasz Maciejewski.
Jeżeli ktoś chciałby pomóc w ratowaniu życia (jak widać leży nadal na OIOMie) zapraszam serdecznie, można oddawać każdy typ krwi, wystarczy pobrać zaświadczenie, że krew oddało się dla Łukasza, a odpowiedni typ na pewno do niego trafi.

Pozdrawiam
SR12 ;)

Ghost
16-08-2010, 22:20
Piękny apel. Popieram z całego serca, tylko z całym szacunkiem Stalowy Rycerzu gdzie niby widać, że on leży na OIOMIE?
Fakt, że nosze okulary, ale nie widzę.

Alastor
16-08-2010, 22:30
SR użył złego sformułowania, miał pewnie na myśli 'jak wspomniałem wcześniej leży nadal na OIOMie'.

Ja niestety odpadam, muszę swoje odczekać zanim będzie mnie można wyssać ponownie.

StalowyRycerz12
16-08-2010, 22:31
SR użył złego sformułowania, miał pewnie na myśli 'jak wspomniałem wcześniej leży nadal na OIOMie'.

Ja niestety odpadam, muszę swoje odczekać zanim będzie mnie można wyssać ponownie.

Widocznie Pan nauczyciel nie zrozumiał tego przesłania... ;)

Jeśli coś to na PW zapraszam ;)
Pozdrawiam
SR12 ;)

Ghost
16-08-2010, 22:48
(jak widać leży nadal na OIOMie)
Pozdrawiam
SR12 ;)

Wybacz, ale używając takiego rozwiązania wskazujesz jednoznacznie, że coś widać.
Nawet Alastor zauważył, że coś jest nie tak.
Rozumiem dobrze, że potrzebna krew i miło, że robisz coś dla znajomego, jednak niestety NIC nie widać.