PDA

Zobacz pełną wersję : Prośba o pomoc.

wesix
13-04-2010, 19:50
Witajcie!

Jeżeli ktoś z was chciałby pomóc w badaniach do pracy mgr, dotyczących promocji WP, to proszę o info via PW z adresem e-mailowym. Chodzi o krótką ankietę do wypełnienia i odesłanie jej do mnie również via e-mail.

Jeżeli są na forum jacyś żołnierze zawodowi, lub osoby które mają zamiar w ciągu najbliższych miesięcy ubiegać się o wstąpienie w szeregi WP, to również prosił bym o kontakt.
W tym przypadku chodziłoby o odpowiedź pisemną na kilka pytań otwartych. Trochę bardziej rozbudowaną.

W tytule wiadomości proszę o podanie czy PW dotyczy Ankiety, czy Wywiadu.

Wszystkim chętnym, z góry wielkie dzięki za pomoc!
Temat aktualny do 22.04. 2010.

Pozdrawiam

wx.//

Sirius An Hezron
13-04-2010, 20:15
Zapytam brata czy miałby czas.

Daktyl
13-04-2010, 21:11
najlepiej umieść ankietę tutaj a wszyscy Tobie odeślą

DoktorBartas_PL
13-04-2010, 21:49
Moja już poleciała do WsX'a, nie było problemów z podaną przez niego metodą wymiany informacji. ;) Jest po prostu lepsza, niż postowanie całego "quizu" tutaj.

wesix
13-04-2010, 23:03
Metoda Quizu jest w moim wypadku do niczego. Muszę mieć wydruki to po 1, po za tym, to troszkę bardziej skomplikowana sprawa niż odpowiedzi typu "xxxyyy - tak/nie/nie wiem". Po 2 ankiety zamieszczane w necie za pośrednictwem stron typu "ankietka", nie dają zbyt wielu opcji kodowania pytań. Po 3 rozsyłanie tego typu formularzy na adresy e-mailowe, wiąże się z udostępnianiem waszych adresów firmie prowadzącej serwis, czego chce uniknąć...
pozdrawiam!

Daktyl
14-04-2010, 08:01
Mi chodziło o to żeby umieścił tutaj a wszyscy będą odsyłać na e-mail

DoktorBartas_PL
14-04-2010, 09:54
Wtedy zaczną pisać i komentować ankietę ludzie, którzy nawet nie mają zamiaru pomóc. ;) A ich misją jest czepianie się sensowności pytania X i tak dalej... Z moich odczuć ankieta jest ułożona sensownie i rozsądnie. :)

wesix
17-04-2010, 16:11
Panie i Panowie...brakuje mi jeszcze troszkę ankiet, więc jeżeli ktoś jeszcze chciałby poświęcić kilka minut i wypełnić prosta ankietę, proszę o kontakt via PW.
Pozdr.

Piotr_v_Bromberg
18-04-2010, 09:46
PM już dawno poszedł... :)

wesix
22-04-2010, 21:36
Piotrek, nie mogę odesłać tobie wiadomości.
Próbowałem kilka razy, podaj mi maila na gg lub wyślij mi na mój adres wesix@o2.pl
Pozdrawiam
.
------------------------------
Wszystkim, którzy zechcieli pomóc i pomogli wielkie dzięki!
temat można już odesłać w niebyt,
pozdrawiam
wx.//