PDA

Zobacz pełną wersję : Pierwszy raz...

Zgon
05-04-2010, 18:11
(taki dziwny tytuł ale... :P)

Chodzi mi więc o to ( bo jest napisane ze w imprezach ASG może uczestniczyć osoba która ukończyła 16 rok życia ma pisemną zgodę rodziców i nie jest jakaś ,,psychiczna'' i jakieś potwierdzenie o poprzednim uczestniczeniu przez 2 maniakalnych airsoftowców.
No ale to poprzednie uczestniczenie to co?
narzuca się pytanie
Jak, gdzie i z kom można zacząć tą zabawę?

Ogólnie jeszcze nie mam sprzętu ale mam nadzieje ze w tym roku już będę mieć ale ten temat może się przyda innym...

więc Zgonik prosi o odpowiedź :)

Pitas
05-04-2010, 18:20
http://www.kpasg.net/showthread.php?t=14823
Odpowiedź znajdziesz tutaj. Proponuję zapoznać się z całością.

StalowyRycerz12
05-04-2010, 18:27
Nie dawajcie może takich tytulów bo w pierwszym momencie myślalem, że to jakieś inne forum... ;)

Pozdrawiam
SR12;)

Ghost
05-04-2010, 18:30
ST12 tak tak, bo się łazi po "TAKICH" forach, to głodnemu chleb na myśli hehe. Pozdrawiam

StalowyRycerz12
05-04-2010, 18:31
tak,tak śmieję się z problemów starszych panów potrzebujących niebieskich tabletek ;)

Pozdrawiam
SR12 ;)

DoktorBartas_PL
05-04-2010, 18:51
Zakoleguj się z kimś (na pewno kimś pełnoletnim ORAZ dorosłym). Niech wprowadzi cię w arkana guns armandi. Taki człowiek potem będzie mógł za ciebie poświadczyć, simple.

Zgon
05-04-2010, 18:57
łatwo powiedzieć, trudniej zrobić :/
chyba ze tu kogoś poznam

Pitas... czytałem... jeszcze nawet zanim się rejestrłem...

Sirius An Hezron
05-04-2010, 18:58
To raczej trudne nie jest. Jak coś to zapraszam na PW.

Mikadorus
05-04-2010, 19:02
http://www.youtube.com/watch?v=uGQF8LAmiaE&feature=related

Niebieskie tabletki są bez sensu. "obudzisz się w swoim łóżku i będziesz wierzył w co tylko zechcesz- placebo.." Czerwone pokażą ci prawdziwy świat.

Weź zgodę i kulki;-). Zgoda od obydwu opiekunów prawnych + gogle ochronne z atestem bądź testem na manewrach.

Mamy na forum conajmniej kilka "psychicznych" osób (JA JA JA) i skarg nie ma.

Jak cię poznam to mogę potwierdzić. (kurdę ... zaczyna mi to przypominać gothica) "Zanim cię przyjmę pogadaj z Lee."

Zgon
05-04-2010, 19:04
Ja mam raczej na myśli takich którzy np dostaną będzie się kłócić czy dostał czy nie się wku... rzy
i przypieprzy karabinkiem w drzewo O!
jesteś taki?

Mikadorus
05-04-2010, 19:10
Nie wiem. Jak dotąd każda osoba, która pomawiała mnie o terminatorstwo "znikała" w kilka dni...

A tak na serio to takie osoby można policzyć na palcach. "Sigal'e są wśród nas i nic na to nie poradzisz. Po 3 mies poznasz większość i będziesz unikać ot.