PDA

Zobacz pełną wersję : Ebairsoft

Plutonowy
02-03-2010, 21:41
Witam. Czy ktoś już zamawiał cokolwiek stamtąd? Kusi mnie zamówić pare drobiazgów, ale chciałbym dowiedzieć się co nieco od strony technicznej.
Najbardziej zastanawia mnie jak to jest z tym free shipping? Pięknie to wygląda ale wolę się upewnić czy rzeczywiście tak jest. Dziwna sprawa że kupuje rzeczy X za 10 czy 20$ i mam gratis wysyłkę wartą przynajmniej tyle samo co rzecz X. Ktoś mógłby mi to wytłumaczyć?

falomiot
02-03-2010, 21:45
Uderzaj do JarkaM ostatnio zamawialiśmy dość dużo.

Raguel
03-03-2010, 09:16
Cześć
Jeżeli dobrze kojarzę to chodzi o ebaybanned.com? ;-) Potwierdzam, że wysyłka każdej, nawet najmniejszej pierdółki jest za darmo, brałem już od nich nie raz i nigdy nie miałem problemów, nawet jak szła paczka za ponad 100 dolarów. Od nadania przesyłki towar idzie niespełna tydzień, więc realizacja jest błyskawiczna :-) Jakby co to pisz do mnie na gg, bo ja bym pewnie coś od nich wziął, a mam i paypala i konto u nich ;-)

Pietracha
03-03-2010, 21:11
Dokładnie. Przesyłka (faktycznie darmowa) od nich idzie zaskakująco szybko. Zamawiałem kilka razy (sama drobnica) i nigdy nie miałem żadnych problemów. Polecam też przejrzeć temat na WMASGu:
http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=41268&st=100