PDA

Zobacz pełną wersję : UWAGA bestmilitary.pl

Kris
25-02-2010, 22:28
Sprawa wygląda tak. Odznakę US (prezent dla dziewczyny) zamówiłem w niedziele, i tego samego dnia przelałem pieniądze. No i tak sobie czekam, myślę, że dojdzie w czwartek, albo piątek. Ale tak dziwnie, bo żadnego e-maila, że zaksięgowali, czy coś. I dziś, dostałem około 21 e-maila, że 'z niewyjaśnionych przyczyn' takiej odznaki nie mają. Sprawa nie jest fajna, bo jak się ma sklep internetowy, to do takich sytuacji nie powinno dochodzić. Ale ok, kiedyś już coś takiego się zdarzyło w innym sklepie, to następnego dnia zadzwonił do mnie facet, żeby wszystko wyjaśnić. A tu. po 4-5 dniach dostaje e-maila, że nie ma. Ja polecam ostrożnie z tym sklepem. Można się naciąć.

Retal
25-02-2010, 23:06
Każdemu się może zdarzyć - napisali że kasę Ci oddadzą?

Kris
25-02-2010, 23:15
jo, ale po 4 dniach...

bestmilitary.pl
24-07-2010, 19:59
Witam wszystkich kolegów po fachu.
Na początku pozdrawiam Krisa, ale mam pewną uwagę. Przypadkowo trafiłem na wpis o wpadce z odznaką. Cóż, trudno po kilku miesiącach przypomnieć sobie o tej sytuacji, ale nie mam też podstaw, żeby podważyć słowa kolegi wyżej.
Przy okazji chciałbym wyjaśnić, że na w bestmilitary dostępnych jest kilkaset odznak, naszywek, medali, pagonów itd itd i stale poszerzamy swoją ofertę. Mogę się mylić, ale w Polsce chyba nie ma drugiego takiego sklepu z tak szerokim asortymentem naszywek i odznak. W przeciwieństwie do ogólnego trendu sprowadzamy oryginały i nie sprzedajemy odlewów czy polskich haftów. Niestety trzymanie się tej ścieżki czasem prowadzi do chwilowego braku konkretnej odznaki lub naszywki. Spowodowane jest to czasem oczekiwania na przesyłkę, cło itd itd.
Dodam na zakończenie, że takie wpadki są naprawdę sporadyczne i unikamy ich za wszelką cenę.
pozdrawiam
Piotr Jabłoński
www.bestmilitary.pl

Alastor
24-07-2010, 23:22
jo, ale po 4 dniach...
No, powinni odpisać od razu, zaraz po wysłaniu maila. Normalnie chamstwo i olewanie klienta;) Kris, masz 16 lat, więc z urzędami nie masz jeszcze wiele wspólnego. Wyrobienie dowodu, prawka, dowolny kontakt z urzędami(czy też sklepami przy większych zakupach), naprostuje Ci rzeczywistość, i będziesz wspominał z tęsknotą takie coś jak 4 dni oczekiwania na odpowiedź.

A tak serio, niepotrzebnie kotlet odgrzany.