Zobacz pełną wersję : Batka
Cześć ;] mam pytanie, czy ta bateria (poza tym, że ma duże ogniwa (large)) jest na duży wtyk, czy mały? No i czy ktoś miał jakieś doświadczenia z czymś takim, bo do m16 CA chcę wstawić ;]
yyyy... ale o jakiej baterii mówisz ? ? :wink:
http://www.taiwangun.com/akumulatory_i_ladowarki_akumulatory_9_6v/akumulator_nicd_9_6v_2000mah_large_do_kolby_stelej _firefox-848.html ło bosz, zapomniałem linku wrzucić ;]
Large jak dla mnie oznacza właśnie wtyk a nie wielkość ogniw :wink:. Korzystałem z FF 9.6 i nie mogę złego słowa o nich powiedzieć... są oczywiście bardzo podatne na ujemne temperatury, i najważniejsze by zaopatrzyć się do niej w dobrą ładowarkę. To podstawa. Przy odpowiednim traktowaniu, powinna ci posłużyć nie zawodnie.
MAJOR762
23-02-2010, 18:06
Large jak dla mnie oznacza właśnie wtyk a nie wielkość ogniw :wink:.
No to błąd bo właśnie zazwyczaj w sklepach słowo large lub mini oznacza wielkość ogniw. Jaka jest wtyczka da się poznać na zdjęciu. Tutaj jest duża.
Co do samej batki - powiem to co mówią zawsze - Sanyo NiCD, najlepiej RC jeśli ma się miejsce. W przypadku Sanyo RC nie pożałuje się żadnej złotówki wydanej na batkę.
Widzisz Major - człowiek uczy się całe życie :) Dzięki :)
No to błąd bo właśnie zazwyczaj w sklepach słowo large lub mini oznacza wielkość ogniw. Jaka jest wtyczka da się poznać na zdjęciu. Tutaj jest duża.
Co do samej batki - powiem to co mówią zawsze - Sanyo NiCD, najlepiej RC jeśli ma się miejsce. W przypadku Sanyo RC nie pożałuje się żadnej złotówki wydanej na batkę.
Chyba sobie jaja robisz!
Nie pożałuje się żadnego GROSZA wydanego na tą baterie. Często RC 8,4v LARGE są wydajniejsze od "takich samych" 9,6v. Przykład - Dr.Bartłomiej vel Fapsmith.
DoktorBartas_PL
23-02-2010, 19:15
A co nie tak jest z moją baterią. ^.^
MAJOR762
23-02-2010, 21:19
Nie pożałuje się żadnego GROSZA wydanego na tą baterie.
Racja, tutaj sprawa rozbija się nawet o grosze 8-) ;-)
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.