PDA

Zobacz pełną wersję : Fallout LARP v.2.0. Kwiecień 2010

Drake
13-02-2010, 00:47
Witam Was.
Przymierzam się do zorganizowania kolejnej edycji LARPa o tematyce postapokaliptycznej rodem z Fallouta. Jedno jest już teraz pewne - terenem gry będzie Las Papowski. Data oscyluje dookoła początku kwietnia.
W tym temacie chciałbym zobaczyć Wasze pomysły odnośnie nowej edycji.

Pozdrawiam
Drejk

brit
13-02-2010, 11:40
Rozumiem, że będzie to fallout-fallout, a nie po prostu postapo?

Drake
13-02-2010, 12:19
Tak.

Dale
13-02-2010, 13:04
Rozumiem, że skoro będzie to las, to raczej nastawiać się na wioskę typu Arroyo, czyli namioty ze szmat, pałatek i ogólnie bida z nędzą?

Jeśli termin się nie zmieni, w stosunku do tego co jest obecnie w kalendarzu zapisane to na szczęście uda mi się być. Trwają prace na skórą ghula, więc mam nadzieję pojawić się w bardzo fabularnej roli odbiegającej od morderców i złodziei. Będę miał swój cel, swoją robotę, i może jakieś prywatne questy dla chętnych. Jak będę miał potwierdzenie że termin mi pasuje, to napiszę Ci PW co i jak.

Drake
16-02-2010, 00:37
Co jeszcze wiadomo?

1. Planuję dwudniowego LARPa.
2. Klimat lekko "Cthulu". Lekka mgła (powinna być w kwietniu, zwłaszcza rankiem), las, uczucie zagrożenia.
3. Mutanty.
4. Brak szpitala, apteki.
5. Mocne limity amunicji.
6. Jedna wioska założona przez "dzikich ludzi".

Szykujcie się na survival ;)

Dale
09-03-2010, 17:36
Kwiecień zapowiada się mroźny. Nadal w planach dwudniowa zabawa?

Alastor
09-03-2010, 17:43
A czemu nie? Kalesony na nogi, czapka na głowę, wódka do gardła i jedziesz :) Pustkowia to nieprzyjazne i zimne miejsce. Nie mówiąc o tym jak taki klimat poprawi atmosferę strachu :)