PDA

Zobacz pełną wersję : Koledzy pomóżcie

Kobajaszi
06-01-2010, 22:23
Witam jestem nowy i chce sie bawic w ASG interesuje sie tym juz od roku ale nie wiem jaka bron kupic napoczatek?? Pomóżcie mi

Lisu
06-01-2010, 22:28
Poczytaj forum. Potem poczytaj wmasg.pl. Potem pochodź po sklepach oferujących asortyment asg, wybierz replikę która Ci się podoba, poczytaj o niej na wmasg.pl lub tutaj (o ile znajdziesz) i jak już będziesz miał 1-2 typy nad którymi będziesz się zastanawiał - daj znać :) Pomożemy.

Rzoq
06-01-2010, 22:49
Nie chce sie reklamować, ale jak cie interesuje replika m16a3 to zapraszam na pw

Pitas
06-01-2010, 23:22
Witaj kolego, temat przeniesiony do odpowiedniego działu, proponowałbym Ci jednak pokorzystać z gotowych zasobów forum, później zadawać pytania. Uważaj również na ortografię.

Berni
07-01-2010, 18:39
Broni przyjacielu to lepiej nie kupuj..... chyba że chcesz mieć wizytę smutnych Panów w ciemnych ubrankach - zapewniam Cię to nic miłego ;-)
Mam nadzieję że dobrze rozumuję i chodzi Ci o "Replikę Broni" i to najlepiej AEG - czyli Airsoft Electric Gun ;-) Małe upierdlistwo z mojej strony - cóż taki mój urok, jednak porządek w nomenklaturze musi być :D

Odpowiedz sobie na zasadnicze pytania:
- w co chcesz się bawić ? (CQB wymaga innych replik niż manewry w szczerym polu),
- może masz "upatrzoną" rolę dla siebie - gunner, szturmowiec, snajper?
Wtedy będzie Ci łatwiej, i łatwiej będzie Nam Ci pomóc :)