Zobacz pełną wersję : Koledzy pomóżcie
Kobajaszi
06-01-2010, 22:23
Witam jestem nowy i chce sie bawic w ASG interesuje sie tym juz od roku ale nie wiem jaka bron kupic napoczatek?? Pomóżcie mi
Poczytaj forum. Potem poczytaj wmasg.pl. Potem pochodź po sklepach oferujących asortyment asg, wybierz replikę która Ci się podoba, poczytaj o niej na wmasg.pl lub tutaj (o ile znajdziesz) i jak już będziesz miał 1-2 typy nad którymi będziesz się zastanawiał - daj znać :) Pomożemy.
Nie chce sie reklamować, ale jak cie interesuje replika m16a3 to zapraszam na pw
Witaj kolego, temat przeniesiony do odpowiedniego działu, proponowałbym Ci jednak pokorzystać z gotowych zasobów forum, później zadawać pytania. Uważaj również na ortografię.
Broni przyjacielu to lepiej nie kupuj..... chyba że chcesz mieć wizytę smutnych Panów w ciemnych ubrankach - zapewniam Cię to nic miłego ;-)
Mam nadzieję że dobrze rozumuję i chodzi Ci o "Replikę Broni" i to najlepiej AEG - czyli Airsoft Electric Gun ;-) Małe upierdlistwo z mojej strony - cóż taki mój urok, jednak porządek w nomenklaturze musi być :D
Odpowiedz sobie na zasadnicze pytania:
- w co chcesz się bawić ? (CQB wymaga innych replik niż manewry w szczerym polu),
- może masz "upatrzoną" rolę dla siebie - gunner, szturmowiec, snajper?
Wtedy będzie Ci łatwiej, i łatwiej będzie Nam Ci pomóc :)
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.