Zobacz pełną wersję : Sklepy militarne Bydgoszcz
Móglby mi ktoś powiedzieć gdzie znaleźć? Wiem o jednym na sienkiewicza. Interesują mnie mundury itp. niekoniecznie sprzęt strikte ASG.
falomiot
31-12-2009, 09:56
Po drodze na Belmę jest hurtownia sprzedająca na allego ale można spoko u nich kupić. na miejscu http://www.allegro.pl/sklep/4851892_hanet_military_sklep_militarny Jedziesz 56 na Belmę i wysiadasz na przystanku Nakielska - Lisia potem tak http://www.img-share.net/uploads/205hnet.JPG
DoktorBartas_PL
31-12-2009, 13:02
Trzeba dodać, że nie są oznakowani, a i do domofonu się nie śpieszą. I lepiej wiedzieć, co się chce, bo to hurtownia i średnio widzą przeglądanie na miejscu.
Trochę się nie zgodzę. Kupuję u nich czasem i zawsze chętnie mnie wpuszczają. Zgodzę się z jednym. Nie mają nic wywieszone, bo to hurtownia i lepiej wiedzieć czego się chce.
Osobiście najpierw oglądam na stronie i jadę kupić, to co mam upatrzone.
Ja ostatnio natknełem się przypadkiem na sklep militarny w Intermarche na Glinkach, mają dużo mundurów.
W Intermarche jest sklep Sapera... Niestety będzie go już pod koniec stycznia.
Sniper-zwiadowca
31-12-2009, 15:04
Jest sklep na Skłodowskiej Curie 19 między Auto Startem a Burdelem :) Istnieją na allegro jako Military World .
DoktorBartas_PL
31-12-2009, 16:14
Ghost:
Chodzi o to, że jak raz byłem i nie do końca pamiętam "czy to to", to po 15 sekundach pod domofonem prawie poszedłem. Więc po prostu trzeba dzwonić i chwilkę poczekać. Tak jakoś niecierpliwiec jestem. :)
falomiot
01-01-2010, 17:47
Byłem tam 3 razy przymierzałem wszystko co chciałem od ghillie po kamizelki taktyczne i mundury, nie miałem problemów z tym aby wyciągnęli szpej z worków i z założeniem. Bardzo pozytywni goście.
Mikadorus
02-01-2010, 05:10
Jako "sąsiad" Haneta powiem - nigdy nie czekałem dłużej niż 6sek.
Często tam kupuję i sprzęt jest ok. jak na swoją cenę.
Pytajcie Macieja czy nie ma czegoś tańszego na spych. Czasami trafi się okazja np. siatka maskująca 4x taniej niż w hurtowni(bo używał jej) Była w świetnym stanie.
Oznakowani są - kilka napisów się pojawia na nakielskiej.
Podjazd z wielkim napisem HANET...
Rozmawiałem z facetem w MW na Currie i powiedział, że ma w planach sprzedaż replik ASG. Mam nadzieję, że akcesoria też będą takie jak gumy HU czy jakieś porządne kulki typu G&G...
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.