PDA

Zobacz pełną wersję : Zmiana na funkcji moderatora

Lisu
22-12-2009, 11:54
Witam

Oświadczam, że z dniem dzisiejszym zrezygnowałem z funkcji moderatora serwisu kpasg.net.

Wszystkich petentów i niezadowolonych użytkowników z dniem dzisiejszym dzisiejszym proszę o kierowanie swoich spraw do pozostałych Moderatorów i Administratorów.
Ja idę na urlop ;)

Dziękuję również za możliwość korekty ortograficznych błędów, kasowania postów, łączenia i ogólnego robienia bajzlu w Waszych tematach :) To było budujące doświadczenie.
Mam nadzieję, że nie naraziłem się za mocno przez te 3,5 roku bycia forumowym cieciem :)

Pozdro
Lisu

wilku
22-12-2009, 12:16
Niecałe, jeszcze, 3 lata. Dokup sobie do słownika ortograficznego jeszcze kalkulator.

:D

Lisu
22-12-2009, 13:18
Dzięki za korektę. Jak będę kupował sobie to Tobie też zapodać ? :D Taki fajny z możliwością wstawiania nawiasów ;)

Ty to faktycznie upierdliwy jesteś :D:D:D

Alastor
22-12-2009, 14:02
Jest zły że nie może mieć już 14 lat ;) Poprawiałeś moje wypowiedzi aż ze dwa razy, więc się czepiać nie mogę. Ale widać że polonistą nie jesteś ;) Bez urazy, zdarza się. Ale u moda to po trzykroć bardziej widoczne po prostu.

Lisu
22-12-2009, 14:06
Nigdy nie poczuwałem się do bycia polonistą. Poprawiałem tylko widoczne błędy, które mnie gryzły w oczy oraz brak polskich czcionek :) Od korekty błędów to jest Firefox :D

I dementuję plotki - nie byłem zły prawie na nikogo :)

Ale widać że polonistą nie jesteś ;)
Don't hate me because I'm beautiful :D