Zobacz pełną wersję : Ku przestrodze
Witam.
Chciałbym poinformować wszystkich nowych pasjonatów ASG, że nie chwalimy się naszymi replikami publicznie, a już w ogóle nie strzelamy w miejscu publicznym. W miejscu, którym mieszkam niestety zauważyłem osobę, która na balkonie trzeciego piętra strzela w okna sąsiadów w środku dnia. Jeżeli chcecie postrzelac zapraszam na nasze spotkania. Przypominam nie strzelamy ani nie pokazujemy replik w miejscach publicznych.
MAJOR762
14-11-2009, 13:50
Signum - konkrety - osiedle, ulica. Bo debili biegających po mieście z replikami są tłumy i wielu z nich to harcerze i inne głąby tego pokroju co to niereformowalne są i wpływu na nich nie mamy. A tak może ktoś coś sobie skojarzy przez osiedle i ulicę i się takiego delikwenta rozpozna.
Racja Major762. Trzeba tępić w zarodku takie debilne zachowania zanim jakiś pismak wpadnie na pomysł zrobienia afery, że śmiercionośna i patogenna socjologicznie broń strzelająca plastikowymi kulkami BB dostała się w niepowołane ręce (...) tu wstawić co się komu podoba. Gotowi jeszcze krucjatę o pozwolenia czy inne głupoty rozpocząć. To jest realne zagrożenie dla naszego hobby.
Pozdrawiam
Witek
Witam.
Chciałbym poinformować wszystkich nowych pasjonatów ASG, że nie chwalimy się naszymi replikami publicznie, a już w ogóle nie strzelamy w miejscu publicznym. W miejscu, którym mieszkam niestety zauważyłem osobę, która na balkonie trzeciego piętra strzela w okna sąsiadów w środku dnia. [...] Przypominam nie strzelamy ani nie pokazujemy replik w miejscach publicznych.
Signum, skoro widziałeś gostka na konkretnym balkonie, to przejdź się do niego i poinformuj o Ustawie o broni i ewentualności wizyty "smutnych panów" w niebieskich mundurkach...
Co niniejszym uczyniłem, a ulica to Bema. Blok IV piętrowy obok TOR-TOR'u. Naprzeciwko wieżowca
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.