Zobacz pełną wersję : Blow-Back w AEG'kach?
W ASG cenie realizm. Podczas marszu, skradania, i całej reszty jest wspaniale. Lecz gdy zaczyna się walka trochę wkurza mnie że repliki AEG nie mają odrzutu zamka.
Jest jakiś sposób by taki odrzut zamka zrobić? Lub czy są jakieś repliki w cenie 300-400zł z serii M4 z Blow-Back'iem (AEG a nie Gaziki).
Bo ja znalazłem 2 AEG'ki z tym systemem. Jakiegoś "kolcika" za 50 zł i PSG-1 za chyba 1400zł ^^
oneill366
08-08-2009, 14:54
Z tego co słyszałem blow-back w AEG'kach lubi się psuć :? no i ciężko byłoby znaleźć coś takiego w tym przedziale cenowym...
W takiej cenie to chyba jedynie używaną L85A1 od ARMY. Ona ma blow-back, jednak i tak większość go wyłącza dla zdrowia repliki.
Poza tym tego odrzutu zamka i tak nie czujesz.
Tak jak kolega wyżej mówi w tych cenach dostaniesz tylko elę z army, jak dobrze poszukasz. A blow-back w niej wygląda tak, że do tłoka takim kiepskim wihajstrem przymocowany jest haczyk, który trzyma atrapę suwadła i je cofa przy strzale.
Lepiej toto zdezaktywować, bo obciąża konstrukcję.
A jak cenisz realizm to zauważ, że do woja biorą po 18 ;)
A repliki na kartonikach mają 18+, ale jak mama pozwala...
...nic trochę co dogryzłem.
A tak serio, to w przedziale cenowym jaki podałeś możesz szukać jedynie gazowego pistoletu z bb.
pozdro sześć i siedem...
wx.//
To że odrzutu zamka nie czuć to wiem. :)
Ale nie będę wymagał systemu Hard-Kick w AEG'kach bo to niemożliwe. :) ...Na razie...
No to nic... Chociaż powiem kumplowi że może "se" poszukać tej L85.
Dzięki za odpowiedz.:) Miałem nadzieję że coś się znajdzie, ale jednak nie wyszło. :|
WX nie nazwał bym tego czepianiem się. Raczej zdrowym rozsądkiem czy prawidłowym myśleniem. Sam ledwo skończyłem 18, ale uważam że ta granica jest jak najbardziej prawidłowa. Pamiętam swoje podejście do ASG 2 lata temu i znam je teraz. Inna historia. Przepraszam za OT ale jakoś tak się zebrało.
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.