Zobacz pełną wersję : Battlefield Heroes
Witam zapraszam wszystkich maniaków gier o tematyce wojennej na coś nowego a mianowicie http://www.battlefieldheroes.com/ gra jest w 100% darmowa można dołączyć do jednej z frakcji Royal lub National. W grze dostępne są 3 klasy takie jak Komandos[Snajper] Soldier[Szturmowiec] Gunner[Wsparcie] osobiście w nią gram i jestem zadowolony .
W końcu wydali :P
Zalatuje mi podróbką TF2 ale przetestuję :D
Na dłuższa metę nuda...napierdalanka.
Tak na odmóżdżenie jest ok...
Jaka reklama... :mrgreen:
Gangrell
05-07-2009, 22:41
Niedługo ma wyjść Battlefield 1943, to co tu pokazują nie umywa się do tego pewnego hiciora ;]
No ale jak na darmową gierkę można pograć kilka godzin.
Diegothic
10-07-2009, 21:58
Ta darmowa gierka ma promować serię battlefield. Osobiście czekam na Bad Company 2.
wx.// Proszę uzupełnij profil, zgodnie z regulaminem.
oneill366
10-07-2009, 22:05
Adhd dziękujesz za opinie jakbyś miał udział przy tworzeniu tej gry xD
DoktorBartas_PL
11-07-2009, 14:55
Nie wspierają Opery, więc fail - muszę odpalać przez IE.
Grać nie grałem, tylko tutorial mi się włączył - sprawdzę w domu na lepszym necie, na iPlusie mi nie szukało serwerów.
Może być przyjemna napierdzielanka, ale nic ponad.
Nie mam udziału ale mam wgląd w statystyki miesięczne ile gra polaków a ile Niemców np. i w Niemczech gra około 600K a polaków fuksem dochodzi do 50K więc różnica jest wielka dlatego zachęcam do gry .
PS, jak były by jakieś pytania to pisać
gratuluję ludziom którzy mają czas na granie w gry. jakiekolwiek
oneill366
11-07-2009, 18:15
ja czasem żałuję że mam bo go tracę :lol: :P
giera kól jest :D możecie mnie dodać nick: RACHELL
Royals: jaworrek.
Ale nie lubię być sober...
DoktorBartas_PL
14-07-2009, 17:30
Udało mi się uruchomić w domu.
Ciekawa gra, na pewno szybka i nie zobowiązująca za bardzo. Wkurza mnie tylko, że jak ktoś się dołącza, to gra łapie laga (by wczytać customowy wygląd). I ogólnie jest to kapryśny program jeśli chodzi o jakoś połączenia.
Troszkę dziwnie wybiera serwery do grania. Niby szuka wg. poziomu, a tu się okazuje, że mój pierwszolevelowy soldier z Royalsów musi ubijać znacznie lepszych przeciwników. Z lepszym stuffem, umiejętnościami...
Sirius An Hezron
15-07-2009, 18:23
---------- 18:13 14.07.2009 ----------
Ściąga się. Będzie wojak dam znać. Naturalnie Royals ;)
---------- 17:23 15.07.2009 ----------
SiriusRMC lub Sirius40Coy
Taka miła napierdzielanka na wolne 15minut nawet. Ale faktycznie coś nie działa im dobieranie serwera do poziomu.
Grałem z ludźmi, którzy podobno są na 27 levelu, a ja byłem na 8...
Swoją drogą to się zastanawiam po ile godzin dziennie Ci ludzie w to grają... Zdarzają się prawdziwi wymiatacze, którzy mapy znają jak własną kieszeń, w sumie to map jest tylko 4 więc nie jest to mega trudne.
Ja już po 30-40 minutkach mam dość, no chyba że wygrywam :wink:
Czy gra ktoś z RATSów?
Grałem z kimś z ekipy R.A.T.S.
pozdrawiam
Ja grałem, jak byłem na L4 w zeszłym tygodniu.
Ale nie podpisywałem się jako RATS, więc może nie o mnie chodzi ;)
pozdro Jawor!
ja mam 55 lvl i też nieraz gram z low lvlemi
Pograłem parę godzin i tyle.
- Nie można wybierać serwerów a program czasem sam nie potrafi "załapać" serwera
- Odrzucają mnie gry, gdzie trzeba płacić za jakieś ciuchy, broń itd
+ Zabawne postacie
+ Można lecieć na skrzydle :D:D
Jednak i tak wolę Team Fortress 2 :P
MI osobiście gra się bardzo spodobała :) z tym płaceniem za ciuchy to jest tak, że im wyższy level masz tym więcej masz dostępnych rzeczy do nabycia za punkty zdobyte w grze.
Mój nick to 666Karmel666. BTW na razie mam 11 lvl :)
---------- 10:26 17.07.2009 ----------
na moim lvl to ja mam takie ciuchy że aż miło
---------- 12:41 23.07.2009 ----------
Witam ostatni dostałem maila od admina BFH w którym mi na pisał że bfh przekroczyła 1milion graczy na całym świecie i z tej okazji będą rozdawać BF pointy lub jakieś ciuszki więc sprawdzajcie co dzień maila bo może coś dostaniecie na każdego maila coś przyjdzie .
DoktorBartas_PL
23-07-2009, 14:55
Ta, tylko trzeba odblokować "spam" od nich najpierw. Inaczej nic nie przyjdzie.
Uruchomiłem ten pakiet na Commando, a teraz gram Gunnerem, więc i tak przepadł. A ciuchy - na 9 levelu ledwo 4 bluzy, każda wsiowa, gram na stockach.
http://www.battlefieldheroes.com/groups/8134 zapraszam to teamu tylko National army i royal
Tylko proszę pisać w poście nicki bo nie wiem kto jest kto
Tylko proszę pisać w poście nicki bo nie wiem kto jest kto
To możesz mnie dodać, bo dałem requesta ;p myślę, że siępołapiesz z ksywka ;q ( RACHELL) ;P
filmik pomagający w wyborze strony i klasy http://www.youtube.com/watch?v=_u9xG09Ejk0
DoktorBartas_PL
10-08-2009, 21:31
Długa droga przed tą gierką. Wiele wkurzających rzeczy.
Na razie 12lvl, menda na stealtha.
ja dziś miałem niezłą akcje przejąłem flagę idę do następnej a tam 5 komando sobie strzelają to ich wszystkich po kolei rozwaliłem i w ciągu 1 min 5/0 staty
a ja w cs'ie miałem staty 50-0 po 10 sekundach i się nie chwalę :roll:
a ja bym się nie chwalił ze gram w csa bo mój brat w to gra i dostaje po głowie przez ściany
Jest "drobna" różnica pomiędzy steam a non-steam to raz, a dwa że chyba nie wyczułeś ironii, ale nie róbmy OT to nie temat o CS'ie
jest duża różnica pomiędzy botami i nie botami :P
oneill366
13-08-2009, 12:04
co gra... to cheaty
http://www.bfheroeshacksdownloads.com/
/Nie wywalać/Retal
to widzę ze onel w tą grę nie grałeś bo w bfh jest punk buster praktycznie każdy serwer jest monitorowany przez administratorów więc nie wyjeżdżaj mi z cheatami których używają jakie boty jak ty .
O, Nel gdzie masz Stasia????
Naucz się pisać człowieku -.-
Proszę jakiegoś moderatora o skasowanie tego posta z tym linkiem do cheata z góry dziękuje .
A co ten link przeszkadza? kto nie chce nie korzysta kto chce tego problem.
oneill366
13-08-2009, 18:25
zwłaszcza że trzeba zapłacić ze 30$, a link dałem poglądowo... i fajny filmik jest ;)
więc nie wyjeżdżaj mi z cheatami których używają jakie boty jak ty .
Człowieku wyluzuj, on tylko dał link w ramach ciekawostki a ty się napinasz
:roll:
DoktorBartas_PL
13-08-2009, 18:55
Punkbuster to jedno z najbardziej po...wiedzmy głupich wymysłów jakie można wynaleźć.
Kopie za byle co nieoszukujących graczy, a czity i tak latają. W ET trochę też napsuło, zwłaszcza z CD Keyami ostatnio. Więc BFH jako "bezpieczna" gra - bzdura totalna.
Witam temat istnieje więc nie będę nowego tworzył istnieje nadal możliwość oszukania EA na 2 ciuchy Pilota i Alpinisty jak to zrobić w filmiku opis całoś trwa jakies 2-3 minut
http://www.youtube.com/watch?v=ntKHsT01GII
DoktorBartas_PL
17-03-2010, 20:15
Ta gra się skończyła wraz z wprowadzeniem idiotycznych stawek za podstawowe bronie.
tak to prawda dlatego gram gunnerem bo on ma najlepsza bron podstawową:D
Grałem kiedyś w to , ale jakieś opłaty pownosili i znów przeszedłem do BF2 :)
gra fajna i darmowa... do pewnego momentu ;q lepiej wydać na MW2 lub BF BC2 ;q albo starego ale jarego BF2 ;q
panowie panowie nie wiem czy wiecie ale od jakiegoś roku istnieje takie coś jak PTE jest to tester BFH nowych rzeczy trybów itp. Są tam dostępne wszystkie bronie ciuchy w większości za VP czyli Valor Point jak ktoś chciał by pograć aha bronie typu M16 AK itd są dostępne.
Link Do strony : http://pte.battlefieldheroes.com
szczupaak
17-06-2010, 14:09
I to znowu trzeba zainstalować ta?
btw. Szczupaak-11lvl.
tak trzeba instalować ale jest wiele lepiej niż na normalnym bfie :D
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.