Zobacz pełną wersję : airsoftxtreme UWAGA
Paramedic
03-07-2009, 20:13
Prawie 3 tygodnie temu złożyłem u nich zamówienie, zależało mi na czasie, więc postanowiłem jeszcze dołożyć kuriera...Największym błędem było to, że zapłaciłem za wczasu i tak, od ok. 2 tygodni, codziennie dzwonię, piszę maile i tak wkółko, zero jakiekolwiek odzewu! airsoftxtreme nie polecam!!!!
Stara historia...jak byś poczytał na WMASG-u to byś wiedział, że tam się nie kupuje replik ;)
powodzenia!
wx.//
Paramedic
03-07-2009, 21:20
jo ale skusiła mnie promocja na kilka akcesoriów...
Dlatego zawszę mówię, czytać, czytać i jeszcze raz czytać. Jeśli nie jesteś czegoś pewien pisz na forum, od tego ono jest.
Paramedic
08-07-2009, 14:13
Sklep przysłał części...szkoda, że nie to co zamawiałem :(, napewno ich nie odeślę, bo nic nie dostanę...
kupiłem u nich łożyska KULKOWE 6 mm powtarzam KULKOWE z doświadczenia zamówiłem za pobraniem ,3 razy dziennie dostawałem mail-e że czekamy na przelew ,po trzech tygodniach przysłali łożyska ŚLIZGOWE tańsze niż KULKOWE a na paragonie cena była za KULKOWE ( przez te trzy tygodnie próbowałem bezskutecznie skontaktować się z obsługą sklepu ) złożyłem reklamację i do dziś zero odzewu
Byłem u nich w sklepie stacjonarnym, wszystko mieli, kupiłem MICHa 2000 i pokrowiec i jestem ze wszystkiego bardzo zadowolony. Nie wiem jak z transportem, ale mieli wszystko w niezłych cenach.
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.