Zobacz pełną wersję : Rafiti wita
emm nie wiem jak zacząć wiec się najpierw przywitam.Jestem Rafiti (tak przynajmniej łatwiej zapamiętać)reszta danych podana.siedzę w asg jakieś 2 lata, w końcu jednak stwierdziłem ze założę tu profil. mam sporo pomysłów na urozmaicenie strzelanek.jak ktoś jest zainteresowany, proszę pytać
witaj ! ale trochę mało o sobie napisałeś :)
I z Błędami :evil:
witam.
Elo! Dorzuc zdjęcie do profilu, co by Moderatorzy się nie denerwowali i uważaj na ortografie :D
I z Błędami :evil:
witam.
Jak już się czepiasz, to sam pisz poprawną polszczyzną. Początek zdania z dużej litery, wyrazy w środku zdania, jeżeli nie są nazwami własnymi itd., z małej.
Siema!
Anonymous
25-01-2009, 16:29
Ludzie czepiacie się błędów ortograficznych jak by to miało jakieś znaczenie. OK zgodzę się ze powinno być poprawnie ale jak nie jest to chyba świat nie zawali. Dominującym tematem a powitalni nie jest ASG ale zasady ortografii, czy my piszemy na forum poprawnej polszczyzny !
wx.// Nie jest to takie forum, ale zasady ort. stosujemy, respektujemy i pilnujemy ich przestrzegania!
Diesel_Power
25-01-2009, 16:44
Cześć Rafiti!
Popraw proszę informację o swojej drużynie.
OT
czy my piszemy na forum porawnej polszczyzny !
Nie, ale na tym forum piszemy poprawną polszczyzną.
kombat69
25-01-2009, 19:11
Czołem!
Z pomysłami na urozmaicenie rozgrywek bym się nie spieszył .
Poczytaj forum , a przede wszystkim regulamin i proszę stosuj się do niego.
Pozdrawiam.
Ma czas na regulamin - skoro jest nowy.
No ale zaczęłeś nie najlepiej. Witaj!
Poprawi się chłopak :) Zluzujcie trochę - dostał ostrzeżenie, weźmie do siebie i będzie git.
Witaj na forum Rafiti !
powitać;)
ps. zgadzam się z przedmówcami - jesteśmy Polakami więc piszmy po polsku (poprawną polszczyzną!!)
macias565
28-01-2009, 16:47
Cześć
maxKarim
08-08-2009, 01:46
witam serddecznie :D
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.