Zobacz pełną wersję : Ulubione gry komputerowe [2009]
Kontynuacja tematu. (http://kpasg.net/viewtopic.php?t=387) Wypisujecie swoje ulubione gry z jakimi spotkaliście się/ spotkacie w roku 2009.
Night Fight Round 3
PES 09
To moje hity na nowy rok ;)
Fallout 1,2
Baldur's Gate 1,2
Oblivion ( 8) )
Jak w każdym nadchodzącym roku, a począwszy tak od 2005 nie ma żadnej nowej pozycji, która by mnie przyciągnęła do kompa na dłużej niż przeczytanie o niej w gry-online. O ile w ogóle o jakiejś się dowiem.
Hmm, sporo tego, ale z tych na które czekam to:
Diablo 3
Empire Total War
Pozdrawiam
Your game is nothing... compared to Starcraft3.
W sumie jedyny temat na jaki czekam. Ale nie jestem jakimś specjalnym maniakiem gier i do weekendowej zabawy wystarczy mi konsola.
Może ktoś mi doradzi jakieś dobre gry na PS2 (najlepiej dla 2 graczy)?
TheFerryman
13-01-2009, 10:54
Na dwóch graczy to nie wiem, moze Tekken?
Jak ja miałem PS2, to liczyły się praktycznie 3 tytuły:
1. Metal Gear Solid - Snake Eater (gra wszech czasów na PS2)
2. God of War (1 i 2)
3. Silent Hill (2 i The Room)
innych nie pamiętam...
Tekken i Carbon (nie wiem czy dla dwóch graczy da radę).
Tekken jest niezastąpiony... jeśli trzeba sobie z kobietą 'co nie co wyjaśnić' :P
Wg. mnie na PS2 najlepsze gry typu Tekken czy Fight Night, no i gierki sportowe np Fifa, albo Fifa Street , można w nie młócić samemu ale ile radości daje dokopanie żywemu rywalowi :mrgreen:
Your game is nothing... compared to Starcraft3.
Powiedz to Dawn of War 2 :mrgreen:
Może ktoś mi doradzi jakieś dobre gry na PS2 (najlepiej dla 2 graczy)?
Kombinujesz jak tu Agatę przekonać do zakupu? :wink:
Nie, już mam. Teraz tylko muszę znaleźć taką grę w kórą z nią wygram :mrgreen:
To w takim razie tak samo jak moi przedmówcy polecam Tekkena 5 :D
Vo_Fighter
13-01-2009, 20:46
Sam jestem fanem Tekkena, ale muszę przyznać, że bardziej urzekł mnie Soul Calibur III. Gierka wymiata po prostu, no i ten klimat :) Polecam :)
SoulCalibur jest zarąbisty, chociaż ja mam dostęp tylko do II. Raphael wins! :D
'Def Jam' wymiata, nie to jak Xzibitem przekopać Busta Rhymes'a :mrgreen:
Moim głównym tytułem jest Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots ;]
Nie ma lepszej, a i na długi czas starczy :D
CoD4, GRAW2, ArmA, OPF :evil:
falomiot
21-01-2009, 21:01
Na pierwszym miejscu Hitman wszystkie 4 części które znam na pamięć i przeszedłem każdą misje ze statusem silent assasin a w 2 jest to najtrudniejsze.(jestem zboczony na punkcie cichego poruszania jak już niektóży już się przekonali)
Na drugin miejscu Alien vs Predator 2 i dodatek Primal Hunt. (uwielbian Predatorów)
Na trzecim miejscu klasuje się Rome Total War.
Na czwartym Blitzkrieg.
A potem to już Cod wszystkie części, far cry 1 und 2 ,Assasin Cread, Fallout 3
Gothic 3: Zmierzch Bogów
Jestem zapalonym fanem całej serii Gothic :P
Wiedźmin - najgenialniejsza gra zeszłego roku
Assassins Creed - druga najgenialniejsza gra zeszłego roku - czekam z niecierpliwością na drugą część.
BiA Hells Highway - pozytywna gierencja
g.
A ja ostatnio gram w Lineage 2 i nba2k9
mmm Lineage2 :) gram w to 5 lat (z przerwami) :P najlepsza gra wszechczasów :)
Ja wciąż pozostaję wierny modowi do Battlefield 2: Project Reality (www.realitymod.com). Gram w niego od wersji 0.5, więc ponad 2 lata i zupełnie mi się nie znudził.
Różnicą między zwykłym BF2 a PR jest większy nacisk na teamplay (rzadko kto gra samemu), realizm rozgrywki i odwzorowanie prawdziwych armii świata. Oprócz nacji dostępnych w BF2, można pograć Brytolami, Czeczeńcami, Talibami, Rosjanami, USMC, USArmy, "powstańcami", a niedługo dojdzie do tego armia Izraela, Kanady, Niemiec i prawdopodobnie Polski. Zupełnie nowe bronie, a nawet te stare zostały zastąpione lepiej wyteksturowanymi modelami, pojazdy i mapy.
W piątek, 23.01, wychodzi na światło dzienne najnowsza wersja tego moda, 0.85. Zachęcam wszystkich posiadaczy oryginalnego BF2 do spróbowania sił w tym FPSie.
http://media.realitymod.com/pr085sig.gif (www.realitymod.com)
Pozdro!
Lineage 2. Gram tyle co SlawiX z jednej płytki zaczynaliśmy. Poza tym długo grałem w Call of Duty Modern Warfare Przeszedłem to na każdym poziomie i mi się nie znudziło xD
America's Army, Fallout 2 , Baldur's Gate 2, Planescape Torment, Ace Combat Zero
Ciekawy tytuł to też Force Unleashed, co prawda nie mogę się do grania na PS przyzwyczaić ale gra robi wrażenie.
A.D.I.D.A.S
07-02-2009, 19:09
Force Unleashed mnie zawiódł. Spodziewałem się czagoś z większymi fajerwerkami ... ale w sumie i tak jest kozacko (zwłaszcza Vaderem :P ).
Lineage 2/World of Warcraft - Gdyby tak połączył fabułę WoWa i ciut poprawioną grafikę L2 powstał by MMORPEG wszech czasów. A tak obie gierki zabrały mi kilka ładnych lat życia ... w sumie na marne.
Assasins Creed - gierka naprawdę kozacka. Bardzo ładna grafika a wymagań wcale niema ogromnych.
Gothic 3 - wg mnie największa porażka serii Gothic w ogóle. A i te wymagania ... Nie dziękuję.
GTA4 - ocena bardzo pozytywna głównie ze względu na grafikę i możliwości znane z GTA :P Niestety po pewnym czasie się mocno przejada i nudzi.
Soul Calibur 3 - Świetny motyw "strategiczny" :D W kilka osób naprawdę fajna zabawa na całe godziny ;P
Mafia - Mistrzyni gier w ogóle. Te dźwięki, te tekstury ... GTA4 teraz nie wygląda tak przyjemnie jak Mafia kiedyś. No i to piękne przesłanie całej gry. Aż się łezka gdzieś tam w oku kręci jak przechodzę ją kolejny i kolejny raz.
Prawie cała seria Need For Speed
Underground - lider nocnych ścigałek z tuningiem bryczek
Underground 2 - jeszcze więcej możliwości tuningu
Most Wanted - niezapomniane pościgi policyjne i coraz lepsza grafika
Carbon - ciut przecukierkowany świat, za to Drift całkiem całkiem
Pro Street - najlepsza z serii ścigałek ever (bezdyskusyjnie :P )
Undercover - świetna grafika i powrót na ulicę. Dużo bryczek.
Jak na razie tyle. (Pewnie i tak za dużo xD)
GTA 4 - Niko rządzi światem :)
BF2 - polecam z joystickiem polatać śmigłowcami, bajka :) Z dobrym strzelcem na pokładzie śmigłowiec staje się najgroźniejszą bronią pola walki, o ile wcześniej potrenujemy latanie :D
Bf2 (+dodatki)
GTA4
Far Cry 2
Burnout Paradise
World in Conflict
...
Praktycznie wszystko co nowe i dobre ;)
Ostatnio Pozytywnie zaskoczyła (oślepiła) mnie gra X-Blades , kuso odziana bohaterka z dwoma Gunbladami w dłoniach kontra tabuny rożnej maści potworków wszystko w klimacie Anime a wysmażone przez Rosjan do tego dochodzi jeszcze pakowane kilogramami oczojebne odblaski i mamy RADZIECKI HIT.
Wilku na ps2 gran turismo 4 ta gra mnie tak wciągneła że przez rok grałem 24/h (prawie ;p) zorałem aż płyte i po 3 latach cały czas za nią tęsknie .
700fur i jazda na dwóch bajka nad bajkami ;]
a tak to
Beefik 2 od czasu do czasu
ST battlefront
NFS
porshe <najlepszy nfs
Prostreet
fable zapomniane opowiesci
i wiele innych czekam na nowego kompa by pograć w far cry 2 :roll:
Ale większość czasu marnuje przed Paint'em ;D
OPF ... nawet teraz miło powspominać czasy spędzone w trybie co-op.
Dunegon Siege, a dokładniej kurczakowe lochy i Colonel McChicken - ciekawe czy ktoś z Was tam zabrnął o ile grał w DS :wink:
McKnight
09-04-2009, 18:27
Popieram Radziasa.. :mrgreen: F.E.A.R. 2 to super gierka ale ja dokładam Crysis Warhead bo grafika tam jest piękna... :)
witam
FEAR2 slyszlem ze multi niema wiec nawet nie probowalem, a wiec zostaje przy FEAR COMBAT w sieci miodzio gra single obojetnie co to by nie bylo jest do bani i inteligencja komputera slaba
pozdrawiam
/Edit by Retal: W sumie to cały post do wywalenia, ale wtedy nie miałbym gdzie dać ostrzeżenia, więc cały koloruję PISZ PO POLSKU !!!
Jeśli chodzi o gry związane z tematyką wojenną, militarną itp. to:
OFP, Ghost Recon Adwaced Warfighter 2, R6: RAVEN SHIELD, Call Of Duty Modern Warfare, Battlefield 2, Delta Force.
OFP 2 Dragon Rising które wyjdzie w tym roku (jesień?) będzie jeszcze najlepszym symulatorem żołnierza jaki dotychczas się pojawił. :)
[url=http://www.ofp2.pl/OFP 2 DR[/url]
Poza ww. grami to :
GTA4, X-MEN: WOLVERINE, Assasins Creed, Counter Strike :D i wiele więcej ;P
Obecnie z powodu słabszego kompa gram w ET. Generalnie tylko No Quarter.
oneill366
27-05-2009, 13:33
Modern Warfare 2 (dopiero jesienią :( )
http://www.callofduty.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=994&Itemid=49
tak jak OFP2
ale warto czekać i będzie w co pograć.. wkońcu sensowne tytuły :D
To więc dodaje jeszcze slalkiera czystawe niebo :D
Świetna gra wciąga ma OGROMNY KLIMAT!!! krótką niestety fabułę ale z misjami dodatkowymi i wojnami frakcji przedłuższa całą grę ;]
Ma parę błędów fakt ale są na nie rozwiązania ;)
trzeba dodać także, to co my lubimy , TUNING ! tak pełen tuning karabinów wizualny może nie jest tak rozbudowany jak ASG ;) ale cieszy, ponieważ w tej grze ważne jest zgranie gracza z bronią.
Mógłbym tak dłuuugo męczyć klikawkę o tej grze ale powiem wam, "zagrajcie i zobaczcie"
A na Far Cry 2 zawiodłem się.
http://www.joemonster.org/filmy/16790/Najlepszy_kontroler_do_gier_brak_kontrolera
jak kupie to, to sprzedam karabiny.... lol
Armed Assault (ArmA)
http://www.8bz.ofpe.info/index.php?file=Page&name=YouTube
Oczekuję:
Armed Assault 2 - http://www.arma2.com
Operation Flashpoint 2 - Dragon Rise
1.Lineage 2
2.Call of duty 1,2,4,i oczekuje na 6
3.Pes 09 i fifa09
4.DOW i DOW2
5.Warcraf 3
6.Warhammer Online
7.DemiGod
8.Battlefield 2 i Battlefield Heroes
9.I teraz najlepsza gra na którą czekam to Star Wars The Old republik http://www.youtube.com/watch?v=DOvbv-LkK6w
10.Star Wars Knight the Old republik 1 i 2
to wszystkie gry w które uwielbiam grać i 2 w które będę grał
Paramedic
03-06-2009, 22:40
Numer 1 na świecie dla mnie był jest i będzie Fallout, może 3 spieprzyli (inna firma) ale teksty bawiące do łez w 2 czy nieprzespany tydzień w tacticsie, ech dla tych wspomnień warto żyć...
Do Fallout 1 i 2 powstało i powstaje dalej dużo modów, niektóre tworzą wręcz całkiem inną linię fabularną, polecam :)
Paramedic
04-06-2009, 02:19
Do F2 w sumie, no i naprawdę duży AWAKEN, na bazie tacticsa, to sumie był taki sub F3 heh. Wszystkie mody połknęła Saga Fallout i wypuściła jako ekstra klasykę.
half life 2- zajebisty klimat :twisted:
Sirius An Hezron
05-06-2009, 10:04
half life 2- zajebisty klimat :twisted:
i ta muzyka :twisted:
Paramedic
05-06-2009, 14:20
Ostatnio tłukę Gears Of War, zniszczona inwazją Ziemia, zajebista jest walka ze stworami wielkości budynków i to, że każdy marines ma 6.0 w bicepsie ;)
Ciekawe jest też Red Faction. Stare, ale możliwość wyburzania ścian i fajna linia fabularna to wynagradzają.
Paramedic
06-06-2009, 23:18
Pamiętacie Jagged Alliance 2? To też był klimat, nocne strzelanki, setki karabinów i teksty najemników...Ale się człowiek postarzał...
Gangrell
10-06-2009, 10:25
Paramedic: w JA2 zarywałem nie jedną nocke, a gre przeszedłem chyba z 5 razy za każdym razem odkrywając jeszcze ciekawsze rzeczy. Polecam każdemu któremu super grafika nie jest wytyczną do dobrej gry.
PS: powstała chyba też 3 część ale to już nie to samo, wprowadzili grafe 3d, coś tam kiedyś czytałem i chyba nawet demo było, ale nigdy do kupienia w sklepie tego nie widziałem.
Aktualnie gram w Jagged Alliance 2 : Urban Chaos. Genialny mod, dodaje kupę nowych broni i questów. Kraj to w zasadzie jedno wielkie miasto ;)
Sirius An Hezron
10-06-2009, 17:26
Co do trójki ponoć nie warto, bo odstaje i to mocno samo SirTech zostało przejęte. Mgliście pamiętam 1kę JA, za to do 2'ki wracam co i rusz. Strzelba z bliska robi wrażenie.
Bugger :D (powiedzonko Lynx'a).
Gangrell
10-06-2009, 18:21
Też zawsze brałem Lynx'a ;] nawet z gównianej broni potrafił nieźle strzelać. Ale jak dostał sniperke to robił szał ;] Pamiętam jak trafiał w ludzi których nie widział (zasłaniał mu dym czy po prostu ciemność) eliminując ich jeden po drugim ;]
Dobre też było że kilka osób nie lubiło ze sobą współpracować, kłócili się non stop, a ich teksty nie raz rozbawiły mnie do łez ;]
Vo_Fighter
10-06-2009, 20:40
Kyle "Shadow" Simpson rządzi 8)
Może nie ulubiona ale zawsze to jakiś tam nowy symulator, bo dawno nic ciekawego nie było - Tom Clancy HAWX - trochę sztuczne poruszanie się, jakby grawitacja nie istniała... Brak efektu przepadania przy małej prędkości, za to fajny efekt przekraczania bariery dźwięki... paliwo też się nie kończy... a rakiet jest stanowczo za dużo - taka j3banka w powietrzu...
HAWX ma taka fajna opcje.. jak wylaczysz opcje stabilizacji komputerowej czy jak to nazwac :D masz pelna kontrole nad maszynka :D na joysticku sie swietnie gra, polecam ;]
ooo = dzięki za podpowiedź
Nie zgadzam się. Grałem w ten sposób na multi. Siekanina i tyle. Latasz nisko nad ziemią i nic Ci nie zrobią, chyba że polecą niżej. Przegrywa z LockOn'em w przedbiegach. Tam nawet A.I. jest wymagające, nie wspominając o zestrzeleniach z 50km po multi.
oneill366
11-06-2009, 10:37
HAWX - grałem, przeszedłem całego, w miarę łatwe, może trochę za bardzo...
jedyne co zmienia poziom trudności to obrażenia jakie otrzymujemy a jak ktoś się postara to wcale można nie oberwać... to realistycznych symulatorów na pewno się nie zalicza ale gra daje mimo wszystko satysfakcje :D
kalczuch
11-06-2009, 11:11
A ja uwielbiam CS-a, gram na steamie, w esl i gb, jednak ostatnio zaprzestałem gry, ponieważ internet już mi na to nie pozwala :( , radze sprubujcie zagrać w Unreal Tournament III oraz w Gears of WAR, te dwie gierki są wprost cudowne, jednak gram tylko na singlu ponieważ internet... :evil:
/R
emergency 4
Gta SA MP
Swat 4
Grałem kiedyś w CS Steam
WoW :)
W sumie tyle ^^
Ogółem to miałam styk z COD 4, CS'em, Assassin's Creed, GTA 4, TC's HAWX, Dead Space, Fallout 3, TC's Rainbow 6 Vegas 2.
Czekam na COD Modern Warfare 2 i Assassin's Creed II (podobno już w listopadzie ;)), Prototype (swoją drogą, już jest :D) oraz TC's Splinter Cell: Conviction.
Na razie tyle :).
A Dead Space jak wypada? Da się bać?
Ze starych ale jarych polecam jeszcze Resident Evil, vel Biohazard. Wszystkie części, tyle że 1, 2, 3 są na baaardzo starym silniku, ale klimat trzymają mimo pikseli. Czwórka zaś po prostu wymiata.
Dead Space... trza zaopatrzeć się w pampersa ;p ale nie na każdego działa klimat gry ;q hehe
kuba.k94
08-07-2009, 20:45
America's Army, Emergency 4, Battlefield 2, Hard Truck: Haulin'.
Ale przygoda z America's Army, została już chyba zakończona, wyszła wersja 3.0, który nie ruszy już na moim laptopie :(. Mój brat zasuwa w AA dalej :P, bo ma lepszę maszynę.
Zresztą na co mi teraz gry?! Jeszcze trochę i będę uczestniczył razem z wami w strzelankach :).
Ostatnio grałem w Stalker : Clear Sky.
Eh.
Porażka! Na całej linii. Tak zabugowanej i niedopracowanej gry moje oczy nie widziały od czasu Daikatany...
Zdecydowanie Enemy Territory.
Zagrajcie w OPERATION FLASHPOINT: RESISTANCE oraz w Operation Flashpoint 2 (Dragon Rising) która wyjdzie niedługo... nie ma bardziej realnych symulatorów żołnierzy ;]
Assassins Creed 2.... już niedługo będziemy wchodzić w skórę Ezio :)
Już nie mogę się doczekać premiery :)
Assassins Creed 2.... już niedługo będziemy wchodzić w skórę Ezio :)
Już nie mogę się doczekać premiery :)
Też też. :D
Właśnie obejrzałem zwiastun. Christmas 2009. :D
No te Christmas to mnie nie za bardzo cieszy - wolałbym JULY 2009 :D:D.... a najlepiej 10 July 2009..... to bym już sobie grał :D
skoro warto czekać na AC2 (a doczekać sie nie można) to polecam poczekać również na COD: Modern Warfare 2 :D hi hi będzie chyba szybciej ;p
skoro warto czekać na AC2 (a doczekać sie nie można) to polecam poczekać również na COD: Modern Warfare 2 :D hi hi będzie chyba szybciej ;p
2 i pół miesiąca szybciej 11.10.09. :D
Czekając na AS2 będę pykał w CoD:MW2. YEAH!!!
oneill366
28-07-2009, 03:57
Z dniem premiery (przynajmniej na xboxy) mają się pokazać 2 wersje kolekcjonerskie gry MW:2 : jedna z metalowym pudełkiem i jakimiś tam fajowym opisem gry z obrazkami... oraz... druga... i teraz uwaga: z działającym noktowizorem (i atrapa głowy jako podstawki) + to co w pierwszej ed. kolekcjonerskiej z Call of Duty CLASSIC. Cena tej wypasionej wersji prawdopodobnie będzie wynosić $149.99 (czyli ok 440 zł)
http://www.engadget.com/2009/07/13/modern-warfare-2s-prestige-edition-includes-fully-functioning/
Nokto pewnie do jakiegoś trybu gry :P
Paramedic
11-08-2009, 09:08
Mam mały problem z Doom'em 3, zainstalowałem na Vista i oczywiście nie działa (oryginał), ściągnąłem gdzieś z neta patch niby pod Vistę, ale podaje że nie może odnaleźć jakiegoś default pliku. Może w złym miejscu instalowałem patcha może coś innego/ Ktoś pomoże, żeby ta klasyka poszła na moim kompie? Brakuje mi dawania sobie limitów na granie w nocy i czajenie się ze strachu do lodówki...:)
McKnight
26-08-2009, 19:18
Operation Flashpoint: Dragon Rising.
Aliens: Colonial marine
JU-ON: The Grudge
Boskie :D
Nie wiem czy było bo szczerze to nie chce mi się przeglądać 6 stron :mrgreen: :mrgreen: , ale z mojej strony Call of Juarez: Więzy Krwi wspaniały FPS w styly western :D
DoktorBartas_PL
07-09-2009, 21:26
@UP
Nic nie przebije Outlaws od LucasArtsu.
Nie muszę grać w jakąkolwiek grę westernową zrobioną w modern time - Outlaws > all.
Moje to Dawn of War
Battlefield 2
Ut 2004 lub 3 teraz
no i Diablo
Seria Fallout (włącznie z 3!)
Seria Total War
Hearts of Iron
Seria Jagged Alliance
Silent Storm
Battlefield 2
Warhammer Online: Age of Reckoning
Generalnie gustuję w cRPGach i strategiach. Polecam Hearts of Iron - super miodna strategia. Właśnie do sklepów trafiła trzecia odsłona tej gry.
DoktorBartas_PL
24-09-2009, 15:34
Dobre gry lubisz. Faluty, SS, JA są great. Silnik SS aż prosi się, by w niego zaimportować JA, choćby jako moda.
Don't laugh, ale z racji korzystania z szerokich możliwości Facebooka, zacząłem grać w gry takie jak Mafia Wars (great :D), Farmville, Pet Society (tamagotchi). Dzisiaj nawet jakieś akwarium założyłem.
A tak to ostatnio zainstalowałem Morka, ale coś się zaczął ciąć na wyspie z Bloodmooona. Oczywiście, w tej grze to nawet startując postacią walczącą wręcz, szybko zacząłem ownować wszystko co się rusza. Ale Morek > Gothic, który mnie irytował, każda część poza trójką (w którą nie grałem).
Battlefield Heroes - praktycznie codziennie gram, przyjemnie wszystko przebiega, chociaż dają się we znaki:
a) brak możliwości wybrania serwera/mapy (znienawidzony Seaside Skirmish)
b) to, że Royalsi to najczęściej nuby, biegają jak owce i rzadko można trafić na kogoś sensownego do szturmu na flagę (wszystkie 3 postacie moje są Royalsami)
c) Polacy - robiący najczęściej wieś, przynoszą wstyd tylko
A.D.I.D.A.S
24-09-2009, 16:58
Ja się tam jaram jak smok reklamą z NFS Shi(f)ta :D Nie pasuje mi tylko brak psucia się aut (ale powinienem się przecież przyzwyczaić bo to przecież seria NFS :P) Za to Grid-owe rozwalanie samochodów jakoś do mnie nie trafia :p.
W ogóle to Shift czy Grid ? ;>
Shift podobno będzie tym czym był Gothic3 - wszyscy się jarali a nikomu nie chodziło, słyszałem że źle zoptymalizowana i nawet w niskich detalach na dobrym (ale nie Pro) sprzęcie nie wyciągnie więcej niż 25fps pomijając już że wymyślają trochę na siłę... najlepszy NFS to był porshe unleashed, to była jedyna (chyba) nie arcadowa gra tej serii, a przynajmnniej miała elementy symulacji...
A.D.I.D.A.S
24-09-2009, 19:00
Jeśli będzie tak jak mówisz to się potne i pokraję :P G3 był kompletnym niewypałem wg mnie bo fabuła była wymyślona na siłę nie mówiąc już o parszywej optymalizacji czy o tym że został wydany w pośpiechu jakieś 3 miechy przed czasem na skończenie go :D:D
o ile wiem Shift wyszedł dopiero na XBoxa i chyba PS3. O PC nic nie słyszałem ... ale i tak mi nie pójdzie.
No nic, znów trzeba będzie ugrywać Most Wanted :D
Dassault
01-10-2009, 08:57
oldskól
Q2 !
Q3 !
LockOn
Ysflight
Starcraft
Warcraft
C&C
pozdro
teraz..
NFS: SHIFT <--- jeden z lepszych NFS'ów :D
Star Wars Clone Wars Heroes <--- fajne kolorowo pastelowe przygody :D z młocką w stylu jedi :D
OFP Dragon Rising <--- jak na flashpointa to sie troszku zawiodłem... bo wydali klona COD i symulacje typu OFP.. mam mieszane uczucia... ale za to strzelanie z barret z odległości 1km bezcenne :D
Do tego Halo & Halo2 na PC ;D
-Call Of Duty 4 Modern Warfare (niecierpliwie czekam na MW2)
-Racedriver GRID (o wiele lepszy od NFS Shift)
-GTA 4 dla "rozerwania" :P
-Crysis, Crysis Warhead
-FIFA
DoktorBartas_PL
29-10-2009, 00:12
Ostatnio poiwaniam mechami w Mechwarriorze 4, Vengeance i Mercenaries. Coolowa gra. :)
ostatni mi czasy fallout3+operation anchorage+the pitt+broken steel+point lookout+ mothership zeta. Dodatki świetnie uzupełniają fallouta 3 i dodają naprawdę dużo zabawy. Polecam !
oneill366
04-11-2009, 08:01
Pojawił się konkurs, w którym można wygrać prestiżową wersję Call of Duty: Modern Warfare 2. Wystarczy odpowiedzieć na kilka pytań :D
link (http://www.playfire.com/win-codmw2/323336373134)
Odpowiedzi :P:
1. Who is the developer behind MW2?
Infinity Ward
2. Which platforms is MW2 being released for?
PS3, Xbox 360 and PC
3. What is the release date for MW2?
November 10th 2009
4. Who is the well-known community manager / creative strategist for MW2?
fourzerotwo
5. Which of these is a confirmed new feature in the game?
Dual-wield handguns
6. What is the name of the MW2 comic book series being released?
Modern Warfare 2: Ghost
7. The MW2 dev team are using the same IW 4.0 game engine as used in COD4.
False - it's one iteration on
8. Who is publishing the game in Japan?
Square Enix
9. What is the name of your new unit in MW2?
Task Force 141
10. Who will you play as during the MW2 single-player campaign?
Sargeant Gary "Roach" Sanderson
McKnight
04-11-2009, 08:25
Co do MW2 premiera na pc ma być 10 listopada. :)
3. What is the release date for MW2?
November 10th 2009
@Co do MW2 premiera na pc ma być 10 listopada. :)
Thank you Captain Obvious
Pojawił się konkurs, w którym można wygrać prestiżową wersję Call of Duty: Modern Warfare 2. Wystarczy odpowiedzieć na kilka pytań :D
Cwaniak! i tak nie wygrasz :PPPPPP
Want to increase your chance of winning?
For every friend you refer to take the quiz, you get 1 extra chance of winning.
oneill366
04-11-2009, 18:03
Ja dostaję dodatkową szansę wygrania, a wy dowiadujecie się o konkursie i dostajecie odpowiedzi nic nie tracąc (a tym samym ja sobie robię konkurentów :P) wydało mi się uczciwe :P
Oneil to nie jest miejsce na załatwiania takich spraw dla własnej prywaty.
Darujcie sobie tego typu akcje!
Witam proponuje 2 fajne mini gierki o tematyce wojennej a dokładniej pierwszej i drugiej wojny światowej .
I Wojna Światowa http://armorgames.com/play/2267/warfare-1917
II Wojna Światowa http://armorgames.com/play/4071/warfare-1944
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.