bossik
01-01-2009, 11:54
Nazwa repliki: AUG A3
Rodzina: AUG, bullpup
Producent: J G
Moc (stok) [fps]: 420 - 430
Napęd: elektryczny
Cena: ok. 700 zł
Link do zdjęcia: http://www.crw-airsoft.com/ekmps/shops/crwuk/images/aug_a3%5Bekm%5D695x300%5Bekm%5D.jpg
Plusy:
- dobry zasięg i celność
- brak selektora ognia (wg mnie ułatwia to obsługę)
Minusy:
- trudno dostępne i drogie magazynki typu mid i low cap
- replika jest dość głośna – wina body wykonanego z absu.
Części w jakie trzeba zainwestować:
- bateria, gdyż 8.4 v jaką daje producent jest stanowczo za mała
- ew można jeszcze wymienić gumkę HU
Moim zdaniem jest to dobra replika za przyzwoitą cenę. Można śmiało powiedzieć że jest stockowo stuningowany - wzmocnione łożyska kulkowe 7mm, wzmocnione zębatki, łożysko kulkowe na zębatce silnikowej, osiem zapadek przeciwpowrotnych, wzmocniona kierunkowa głowica tłoka wraz z łożyskowaniem wykonana z nylonu, wzmocniony tłok wykonany z nylonu, niskooporowe okablowanie, silnik o zwiększonym momencie obrotowym, sprężyna M125, mostfet, lufa precyzyjna 6.04 mm.
Jak dla mnie za tę cenę bomba;)
Rodzina: AUG, bullpup
Producent: J G
Moc (stok) [fps]: 420 - 430
Napęd: elektryczny
Cena: ok. 700 zł
Link do zdjęcia: http://www.crw-airsoft.com/ekmps/shops/crwuk/images/aug_a3%5Bekm%5D695x300%5Bekm%5D.jpg
Plusy:
- dobry zasięg i celność
- brak selektora ognia (wg mnie ułatwia to obsługę)
Minusy:
- trudno dostępne i drogie magazynki typu mid i low cap
- replika jest dość głośna – wina body wykonanego z absu.
Części w jakie trzeba zainwestować:
- bateria, gdyż 8.4 v jaką daje producent jest stanowczo za mała
- ew można jeszcze wymienić gumkę HU
Moim zdaniem jest to dobra replika za przyzwoitą cenę. Można śmiało powiedzieć że jest stockowo stuningowany - wzmocnione łożyska kulkowe 7mm, wzmocnione zębatki, łożysko kulkowe na zębatce silnikowej, osiem zapadek przeciwpowrotnych, wzmocniona kierunkowa głowica tłoka wraz z łożyskowaniem wykonana z nylonu, wzmocniony tłok wykonany z nylonu, niskooporowe okablowanie, silnik o zwiększonym momencie obrotowym, sprężyna M125, mostfet, lufa precyzyjna 6.04 mm.
Jak dla mnie za tę cenę bomba;)