PDA

Zobacz pełną wersję : Lukaszus

Sarna
08-12-2008, 21:43
Siemanko!
Mam na imię Łukasz.
ASG interesuję się może ponad pół roku.
Chodź to mało wiem już na ten temat dość dużo.
Lubie biegać z karabinem szturmowym po lesie i innych fajnych plenerach.
Choć manewry w pomieszczeniach też mnie nie nudzą.
Najczęściej strzelam się z kolegami z klasy.
Nie lubię gdy ktoś chce być fajny i np. celuje w osoby które nie mają świadomości o tym że to jest replika a nie ostra wersja broni.
No i jeżeli bym mógł (pewnie nie bo niby że mam 15 lat to będę robił głupie rzeczy) z chęcią bym po_uczestniczył w różnych spotkaniach zarówno we Włocławku jak i poza nim.

Pozdro dla wszystkich :D :D

/Zwróć uwagę na ortografię /Lisu

kombat69
09-12-2008, 20:24
Witamy na forum!

KaMeRa
09-12-2008, 20:56
Siemanko :D

MARINE
09-12-2008, 21:08
Cześć i czołem, dodaj fote do profilu bo niedługo nacieszysz się tym kontem.

wesix
09-12-2008, 21:40
Jest fota.

witaj.

Lisu
09-12-2008, 22:32
Witam Łukaszu.

wilku
09-12-2008, 22:34
Hej młody :)

Sarna
09-12-2008, 22:34
Cześć i czołem, dodaj fote do profilu bo niedługo nacieszysz się tym kontem.

Jest fotka tylko trzeba się wysilić i wejść na mój profil :D

Lisu
09-12-2008, 22:37
Taki świeży a jaki pyskaty od razu :lol:

Sarna
09-12-2008, 22:42
---------- 22:40 09.12.2008 ----------

Witam Łukaszu.
Nie odbierz mnie źle, ale jak się nauczysz pisać po polsku (tak, gramatyka rzecz piękna - w Twoim wykonaniu to dramat - po co milion zdań i każde zaczynać od nowego wiersza ? To nie wyliczanka) to będziesz mógł używać sarkastycznych zwrotów odnośnie swoich 15 lat i głupiej zasady pełnoletności na strzelankach.
I uwierz mi, że niewiele wiesz.

No wiem właśnie sam nie wiedziałem jak napisać ale nie moja wina jestem dysgrafem i nawet jeżeli bym chciał to się nie nauczę. (kto nie wierzy mogę się wysilić i poszukać papierów na dowód)

A co do pełnoletności to czy, są organizowane spotkania dla osób mniej więcej w moim wieku?? Oczywiście zgoda i oświadczenie by było (takie jak Yahoo napisał na wzór).
A jeżeli obawiacie się że podrobione mogę powiedzieć mamie że musi być słowna i pisemna zgoda.

---------- 22:42 ----------

Taki świeży a jaki pyskaty o razu :lol:

Bo za dużo czasu spędzam z dorosłymi bo w moim wieku to rzadko się spotykam. (oprócz szkoły) Z dorosłymi się lepiej dogaduję.

Lisu
09-12-2008, 22:44
Odezwij się do mnie Łukaszu na PW. Zgoda jak najbardziej będzie wymagana, ale szczegóły już omówimy sobie prywatnie.

Co do dysgrafii (dysortografii, dysleksji itd. itp.) - nie musisz papierów szukać - po prostu się przyłóż do każdego posta - na pewno każdy doceni ta odrobinkę wysiłku :)

Retal
09-12-2008, 23:04
Wystarczy, jeśli każdy post sprawdzisz przed wysłaniem wrzucając go np. do MS Word, żeby sprawdzić błędy, lub zainstalujesz firefox-a - tam błędy podkreślane są automatycznie.

Wybacz, ale tłumaczenie się dysgrafią czy inną przypadłością nie robi na nas wrażenia. Za naszych czasów tego nie było i trzeba było się nauczyć gramatyki i ortografii, bo innaczej był kibel.

pozdro600

Koniec tematu.