Zobacz pełną wersję : Witam.
Witam wszystkich ASGowiczów :D
Jako że ostatnimi czasy bardzo się zainteresowałem ASG, zaglądam często na to forum, to dziś postanowiłem się ujawnić :) Nazywam się Igor, mam 16 lat, mieszkam w Brzozie. Interesuję się militariami, wojskowością jako taką, IIWŚ i wszystkim co z tymi tematami związane. O ASG powiedział mi kolega z pięknych lat podstawówki, Ranger. Tak więc postanowiłem się trochę tematem zainteresować, trafiłem tutaj. Bardzo korci mnie by wreszcie spróbować swoich sił w jakiś manewrach czy w, jak wy to pięknie określacie, strzelankach - jebankach :D
I tutaj pojawia się moje malutkie pytanko: czy wystarczy że dopiszę się na listę tutaj, przyniosę zgodę i będę mógł wziąć udział? Pisałem w temacie o operacji w Bromskim Raju, mój post został usunięty, pewnie ze względu na off-top. Rozumiem, że na tak poważne manewry mają wstęp osoby z doświadczeniem i znane w środowisku. Tak więc czekam z utęsknieniem na datę spotkania na które mógłbym przyjść i poznać szanownych pasjonatów.
Pozdrawiam
Lodyga
Cześć, jestem Łukasz i nie pije od rozpoczęcia roku szkolnego... :lol:
Tak na serio:
Wolałbym byś zaczął od mniejszych strzelanek, a nie od dużych operacji na których sam nie byłem. To jest jak skok na głęboką wode (tak mi się zdaje).
Łodyga -> PW
żeby nie było to witam wszystkich użytkowników forum
Nazywam się mikołaj, już rok interesuję się asg jednak dopiero teraz postanowiłem wziąć czynny udział. Mieszkam w bydgoszczy na bartodziejach.
Poza asg interesuję się sf, grami na pc(strzelanki i rpg'i) i kendo
Piotrek lat 17 pseudo IMPULS
Mieszkam w Bydgoszczy a dokładnie Fordon
O ASG dowiedziałem sie od Martineza kręcił dziurę w głowie aż wykręcił i o to jestem.
Wiec jestem świeżak w tej dziedzinie ale szybko sie uczę.
Mam nadzieje ze ASG doda do życia wielu wrażeń :)
Witam
Nazywam sie Łukasz choć zwą mnie og00r. Mam 21 lat, studiuje na UTP i jestem z Bydgoszczy z Bielaw
Od dzieciaka zawsze mnie kręciła broń palna i inne żeczy związane s tym.
Jako kurdupel biegałem po podwórku zarem z reszta paczki z sprężynami z kiosku na 10 zeta i podniecaliśmy sie jak wypluło kulke na odległość większą niż 5m:D:D
Jakiś rok temu trafiłem na WMASG i połknąłem bakcyla:) Jestem w trakcie kompletowania sprzetu, tak że od nowego roku z przyjemnością bym powiększył wasze grono, o ile przyjmiecie mnie. Skromny jestem chłopak więc żadnych fanfarów nie oczekuje ani innych takich tam;)
Pozdrawiam wszystkich
og00r
Mikadorus
03-02-2008, 23:10
Mikadorus- Piotr, Tadeusz W. (w skrócie PTW)
Przygoda z ASG rozpoczęta2 lata temu (kupienie pseudo-klamki)
DoktorBartas_PL
13-02-2008, 20:52
Oi.
Zostałem ochrzczony imieniem Bartosz, circa 19 lat temu. Dumnie reprezentuję osiedle Leśne.
Praktycznie pełnoprawny /b/tard na 4chanie. Lurk moar.
Interesuję się czarnym humorem, horrorami, starymi autami, militariami, seksem i lepszymi alkoholami.
Stan wolny. Szukam anioła, który zrozumie moją psychikę i zaakceptuje fascynację wojskiem. Srsly.
Przejawiam skłonności masochistyczne, ból jest przyjemny, więc mój przyszły team będzie mnie mógł po najgorszych norach sadzać.
Ostatnie miesiące w VILO, potem celuję w UTP i telekomunikację/elektronikę.
Papierosy: nie przepadam, dzieci: chcę mieć.
Jestem ucieleśnieniem absurdu i dziwności. Wszechrzecz w jedności, jedność we wszechrzeczy.
Jestem kumplem tego Palca powyżej.
I to wszystko, miśki.
Witam :D:D Mam na imie Szymon mieszkam w Łabiszynie chociaż połowe dnia spędzam w Bydgoszczy ;p ucze sie w IX LO profil bio chem. Jestem fanem ksiązek Stephena Kinga ASG traktuje jak odstresowywacz. Pozatym gram na gitarze elektrycznej (klasycznej również) w nu-metalowej kapeli Apeiron. No to tyle o mnie ;p
Anonymous
10-03-2008, 19:47
Witam mam na imię Patryk ale mówcie mi brzoza. Chodzę do ostatniej klasy gimnazjum o profilu TKD WTF, z air softem miałem styczność wcześniej ale zrobiłem sobie przerwę na około 8 miesięcy. Po tym czasie zacząłem odczuwać brak tego sportu wiec wróciłem. Mieszkam w 4donie
elektryk
11-03-2008, 19:16
No to ja się również przywitam :D
Mam na imię Marcin ale zwą mnie Elektryk więc przy tym pozostanę.Mieszkam w Bydgoszczy na wilczaku (wilczak-jary ,dokładnie nie wiem jedni mówią jary a inni podają wilczak). Moja przygoda z ASG zaczęła się w maju rok temu gdy kupiłem sobie shotguna JT za 80zł ,ale strzelałem się w małym gronie z kolegami na Miedzyniu (witnam ) i z shitgunem na owce spieszno mi nie było . :) . Obecnie mam MP5 Cymy. WITAM WSZYSTKICH.
WITAM!
Nazywam się Kurak i wszyscy mówią na mnie Kurak. Pracuję, mam żonę i córeczkę. Strzelam mniej-więcej od 3 lat.
Jestem z Szubina, gdzie to mamy taka małą planszę do ASG z teksturą wyrobiska Cegielni.
Należę do grupy RATS, (już zapomniałem od czego to skrót).
Piszę w tym temacie, ponieważ okazuje się, że Cegielnia , mimo iż do bezpiecznych nie należy była miejscem utraty dziewictwa ASG dla kilkudziesięciu (POWAGA) ludzików.
Latem spotykamy się dosyć często i zazwyczaj bez ograniczeń wiekowych. A jak się spotykamy to zazwyczaj zapraszamy wszystkich. Jeżeli jesteś na tyle duży że wpuszczają cię do PKS bez dzwonienia po policję i MASZ POZWOLENIE OD RODZICÓW, zawsze mówimy WELCOME.
aaaaaa no i mocne poklepania po pleckach dla PANI AMBASADOR i wytrwałości w podjętych postanowieniach (wierny BORowik :) ) Do zobaczenia na celowniku
Skoro wszyscy się tu witają to nie będę się wyłamywać :P
No to witam was, mam na imię Dorota, mieszkam w Toruniu i obecnie jestem w klasie maturalnej w VIII LO.
Z zamiłowania i nie tylko jestem żeglarką. Mam już za sobą 2 strzelanki i w najbliższym czasie planuje zakup broni.
Bardziej rozpisywać się już nie będe. Jak coś to moje gg: 8429196.
Pozdrawiam ;)
Witajcie
Jestem Alan 16l. mieszkam we Włocławku. Militariami interesuje się od kiedy pamiętam lecz nie chorobliwie :wink: Na ASG choruje od 2 lat! i dopiero teraz sobie pozwalam na to :D
Na początek kupuje sobie SVD Dragonuwa :twisted: automata. To chyba dobre połączenie sniperki z szturmówką i noobem
:lol:
Pozdro.
Witam wszystkich mam na imię Karol i mam prawie 17 lat. ASG zacząłem interesować się stosunkowo niedawno bo dopiero miesiąc temu. Na razie kupiłem to na co mnie było stać a mianowicie mundur Bundeswery, MP5 niestety sprężyne i gloocka też spręzyne. Mam jednak nadzieje, że to wystarczy na początek. Nigdy nie byłem na stzrelance i mam nadzieję się na takiej pojawić, choć nie wiem czy z tym sprzętem jest wogóle sens. Prosiłbym o jakąś porade.
Dzięki
Armido;-) :D
Dobra dzięki za porade. Wiem , że zmienić trzeba wzystko ale w moim wieku o kase nie tak łatwo. Ale dzięki . :D
Witam wszystkich. Nazywam się Michał.
W ASG siedzę już od dłuższego czasu. Strzelam się głównie z ludźmi z Elbląga(sam mieszkam w tamtych okolicach), jednak potrzeba edukacji wygnała mnie z tej spokojnej mieściny i rzuciła do Bydgoszczy (w której byłem tylko raz-żeby złożyć podanie na uczelnię ;) ). Mam nadzieję że panuje tu równie "rodzinny" klimat, co w E-gu i szybko zasymiluję się z rdzennymi mieszkańcami tych ziem ;P
Co do wyposażenia, to posiadam Type 89 (TM) i mieszany mundur wzorowany na WP (kurtka z woja a reszta służby leśnej) w najbliższym czasie przymierzam się do kupna jakieś kamizelki, jednak narazie się nie spieszę.
Witam wszystkich .
Mam na imie Michał mieszkam w Solcu Kujwaskim i trenuję shaolin kempo w soleckim klubie prowadzonym przez mistrza Ludwika Organiaka.
Zaprosiłem juz wszystkich na darmowy trening, ale wolelibysmy grupy zorganizowane niz pojedynczych żołnierzy. Mój gg1799872 :D
Pozdrawiam
Anonymous
25-09-2008, 15:30
Hmm, jestem tu nowy, więc pierwsze co robię, to piszę w tym temacie. No więc tak... Hmm... Na imię mam Kacper, dla kumpli Kakadz. ;) Jestem członkiem i jednym ze współtwórców powstającej powoli we Włocławku (gdzie również mieszkam) grupki ASG - 1st Battle Wheelchairs Team. Sądzę, że tyle na początek wystarczy. Miło mi dołączyć do grona kujawsko-pomorskich airsoftowców. :)
Witam! Jestem Damian!(dla części osób Małysz) Mieszkam w Bydgoszczy(Barty). W ASG gram niedługo(do niedzieli tylko z kumplami z klasy). Do team'u żadnego oficjalnego nie należę. Na strzelankach pojawię się pewnie gdzieś na wiosnę...
Uczęszczam do VILO (nawet nie wiedziałem, że z tamtąt ktoś gra!!) 8)
Wyposażenie...będzie coś lepszego jak wrócę od Bad Boy'a! :twisted:
Anonymous
03-10-2008, 18:08
Witam!Jestem nowy i mam nadzieję kiedyś z wami pograć w ASG.Wiem,że jestem jeszcze za młody,jednak już zacząłem kompletować ekwipunek.
Sirius An Hezron
03-10-2008, 18:11
I to się nazywa dobre podejście.
Anonymous
05-10-2008, 01:10
Fakt... :) I witam nowego kolegę po fachu. :)
Anonymous
13-10-2008, 14:53
Witam jestem Norbert mam 15 lat KSYWA BERET.
ASG interesuje sie pol roku ale dopiero niedawno kupilem sobie replike. :D
Witam wszystkich
mam na imię DAREK mam 38lat i już jakiś czas bawię się w ASG.Dowodzę grupą AT w Iławie i rozwijamy sie dość prężnie .Mamy swoją str gł i forum ,zapraszam chętnych zainteresowanych czarna taktyką w nasze progi i gorąco pozdrawiam brać ASG z kujawsko-pomorskiego :D Mam nadzieje że kiedyś będzie nam dane wymienić sie kompozytem 8)
Rreaper1990
18-11-2008, 23:35
Imie:Damian
Nazwisko:XXXXX
Pseudo:REAPER
Zainteresowania:samochody ASG komputery i pare innych
W ASG od września 2006
wiele można o mnie powiedzieć.Na pewno to że jestem bardzo zakręconym człowiekiem i lubie to co robie.
Pracuje i jest spoko lubie piwo :D:D:D
/Edit by Retal: Twoje nazwisko nie jest niezbędne, wystarczy imię :)
Mikadorus
21-11-2008, 20:46
Zawsze marzyłem by przywitać się jako pierwszy. Witam was ja, Piotr, Tadeusz W. (PTW).
Dobrze zrozumiałem sens działu?
Dobrze.
Racja, trzeba dać przykład.
Również witam wszystkich poniewczasie :D
Maciej wesix...ten wredny moderator co to się wszystkich czepia :twisted:
Pozdrawiam!
pogoda1988
22-11-2008, 22:18
Witam was po staropolsku gumką hopup i kulką białą 0.25...
Tomek zwany "pogodą" lub"chaosem" :wink:
Wita Was Drejk (Drake!) ,kolejny inkwizytor tego forum i miłośnik białych, 0,25 gramowych kuleczek polerowanych.
Anonymous
23-11-2008, 14:17
Witam, i serdecznie pozdrawia,m wszystkich ,,AIR SOFTÓW", mam na imię MIKOŁAJ 24lata. :D
Witaj, wstaw zdjęcie do profilu lub jako avatara.
Pozdrawiam!
wx.//
Dzień Dobry Państwu. Mam na imię Bartek, szerzej znany jako Kurak (to ten w masce) i nie jestem już anonimowym ASGholikiem.
MAJOR762
23-11-2008, 20:53
Witam
A ja będę chamem i się nie przywitam :mrgreen:
Karol zwany Majorem, miło mi 8)
Sirius An Hezron
23-11-2008, 21:19
No to ja też się przywitam...
Darek od dawna już zwany Sirius'em. Miłośnik Royal Navy, a dokładniej Royal Marines.
Eeeeeeeee
Na każdym zebraniu jest tak że ktoś musi być pierwszy.... Urodziłem się..... eeeee.... to nie ten film
Grzechu się kłania - alias mistrz taktycznego klęknięcia :D:D:D (kto zna ten wie).
Jak Wilku się przedstawi to w ogóle już chyba padnę na cycki :P
g.
A.D.I.D.A.S
23-11-2008, 21:33
A mnie się żadna inkwizycja ani wredni moderatorzy nie czepiają więc chyba jestem jakiś wyjątkowy xD
A.D.I.D.A.S Wita ale nie mam na imię Adam tylko Maciej.
Pozdro!
kombat69
24-11-2008, 08:35
Za przykładem i dla przykładu!
Witam wszystkich !
Kris- Dla Rodziny Airsoftowej i przyjaciół "Kombat".
Pozdrawiam.
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.