Zobacz pełną wersję : gunfire.pl- opinie
Anonymous
25-06-2008, 18:37
Chcialbym poznać wasze opinie o tym sklepie, gdyż planuje tam zakupy a nie wiem czy ten sklep jest godny zaufania.
lepiej:
http://www.zbrojownia.com.pl/
lub
http://www.taiwangun.com/
Plutonowy
25-06-2008, 19:24
3 razy u nich zamawiałem i ani razu się nie zawiodłem. Bojkowska emka od nich służy mi bezproblemowo od ponad pół roku drobiazgi różnego typu także była jak najbardziej ok. A że robią często pokaźne promocje jak najbardziej polecam. Serwis podobno mają badziewiany, ale nie korzystałem także to informacja z drugiej ręki. Na wmasg.pl jest wątek o tym sklepie tam znajdziesz sporo opinii.
Mi wszyscy odradzali własnie przez ten serwis...
Mikadorus
25-06-2008, 19:31
Ja miałem pozytywne doświadczenia. Paczka dostarczona do Mnie po 17 godzinach. + 3000 kul 0,28g w prezencie.
Nie wiem jak z serwisem.
Nie mówcie o termoniwości bo to jest normalne ze sklep wysyła paczke zgodnie z regulaminem wsyłkowym. Jak macie jakieś uwagi to mówcie o serwisie i innych niecodziennych sprawach. Bo dopiero wtedy gdy sa problemy np z replika czesto zaczynaja sie schody.
od 15 dni pistolet jest na testach a ich odpowiedz to :
To, że replika jest na testach oznacza, że czeka na swoją kolej do zrobienia. i
zastanowił bym sie nad zakupem broni u nich . jak coś się stanie możesz nie mieć broni i z miesiąc, już lepiej tajwangun
Gangrell
26-06-2008, 02:26
Ja osobiście mam bardzo niemiłą przygodę z gunfire.pl
Zamawiałem u nich M14 EBR na promocji wielkanocnej (była o 150zł tańsza). Postanowiłem włożyć jeszcze z 250zł na tuning sprawnościowy, wymiana lufy, gumki, prowadnicy i łożysk. Zamawiałem przed Wielkanocą ale powiedzieli że dopiero po Wielkanocy zajmą się wymianą części. Zgodziłem się na taki układ, ale przypuszczałem że zrobią to po Wielkanocy, a nie 2 miesiące po niej! Dzwoniłem prawie co 2 dni z zapytaniami co sie dzieje z moją repliką na którą już dawno przelałem pieniądze i miała być wysłana (w każdym telefonie do nich słyszałem zapewnienia że części już zostały wymienione i replika niebawem od nich wyjdzie), tak się nie stawało przez długo. W końcu pewnego pięknego dnia replika trafiła w moje ręce. Moja radość szybko znikła gdy okazało się że replika jest w fatalnym stanie, nie strzela dalej niż 20 m i to parabolą, widać wyraźne ślady rozkręcenia niektórych śrubek brakowało a inne były dość poważnie uszkodzone. Ponadto kawałek blaszki trzymającej baterie była wygięta. Od razu odesłałem im te replikę z żądaniem zwrotu pieniędzy. Po długiej walce z ich kierownikiem odzyskałem pieniądze co do grosza.
Ogólnie sklep polecam tylko wielkim ryzykantom, moim zdaniem pewniej i lepiej kupić na allegro niż u nich. Naprawdę lepiej kupić i zapłacić te 100zł więcej w dobrym markowym sklepie i mieć pewność że wszystko pójdzie jak spłatka.
Anonymous
26-06-2008, 12:16
Czyli lepiej jak zrobie zakupy w http://www.zbrojownia.com.pl . Dzięki że mnie ostrzegliście.
Obecnie walczę z serwisem.
Rk-03 padło mi w maju - wysłałem na gwarancje i jakie było moje zdziwienie gdy na kartce reklamacyjnej był wypisany tylko przegląd + regeneracja styków! (replika na świeżo naładowanej batce nie strzela - tylko pstryknięcie silnika i na tym się kończy, to samo na batce 9.6v). Replika trafiła do nich ponownie bo problem nie zniknął i teraz czekam na efekty współpracy (mam nadzieję, że wreszcie znajdą przyczynę, a jeśli nie to chyba bardziej będzie się opłacało zrobić we własnym zakresie :>). Radzę kupować w innym sklepie a pieniądze za kolejne przesyłki przeznaczyć na modernizacje repliki.
Sirius An Hezron
05-07-2009, 17:21
Skoro odsyłałeś replikę, która niby "działająca" wróciła z naprawy, to powinni Ci pokryć koszty przesyłki.
mg schutze
05-07-2009, 17:30
Nie ja osobiście ale dobry znajomy wysłał do nich GB do upgrad'u.
W rewanżu dostał GB stjuningowany z karteczką z jego nr tel i podpisem p.izda.
Ciekawe podejście do klienta. :lol:
Temat poruszony na WMASG znikł w trybie pilnym :)
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.