PDA

Zobacz pełną wersję : [url]www.bron.pl[/url] czyli o sklepie Kolter slów kilka

Lisu
20-04-2007, 13:28
Rys sytuacji:

Wystawiają z ramienia sklepu na allegro kamizelkę UTG Umarexa za 145zł. Kupuję bo cena atrakcyjna a sklep przecież spory.

Wpłacam we wtorek 145zł + 15zł za przesyłkę (według cennika za kuriera DHL Expres).
W środę następnego dnia rano dzwonię do sklepu i Pana Aleksandra Mordynia (który zajmuje się aukcjami allegro) potwierdzam zakup, mówię iż wpłaciłem już pieniążki wraz z opłatą za przesyłkę kurierem DHL. Pan Olek obiecuje szybkie, wręcz błyskawiczne wysłanie paczki (zależy mi przecież na czasie).
W czwartek dnia następnego kontaktuję się ze sklepem, żeby zapytać czy wszystko ok - dowiaduję się, iż paczka leży ale zaraz ją Pan Olek wyśle Pocztą Polską. Mówie hola hola jaką pocztą ?? Po pierwsze miało iść wczoraj, po drugie kurierem DHL Express 24h.
Pan Olek przyjmuje do wiadomości, obiecuje już wysłać żeby na piątek dotarło.
Dzisiaj (Piątek) pytam się sklepu o nr przesyłki żeby sprawdzić gdzie akutalnie się znajduje - okazuje się co następuje:
- paczka została wysłana wczoraj jak Pan Olek obiecał - wieczorem
- paczka została wysłana Pocztą Polską czyli totalnie ni w pizdu nie tak jak zapłaciłem
- Pana Olka nie ma będzie w poniedziałek więc nikt nic nie wie czemu tak się stało
- Pan X z którym rozmawiam przeprasza za zaistniałą sytuację.

Teraz kilka dodatkowych spraw apropos sklepu:
1. Kontakt łatwy jak nawleczenie nitki przez igłę na galopującym mustangu - totalna olewka, odpowiedź po 5-6h o ile w ogóle jest
2. Kompletna ignorancja klienta
3. Całkowity brak profesjonalizmu, jedyne co potrafią powiedzieć to słowa "oczywiście, natychmiast...".

Każdemu kto chce coś tam kupić doradzam - Nie dotykać obsranym patykiem (a w szczególności nic do czego dotyka się Pan Alekstander Mordyń - którego z tego miejsca serdecznie pierd... ).

Pozdrawiam

Anonymous
20-04-2007, 13:33
No niestey...kolejny sklep do odstrzału. Żebyś tylko dostał dobry towar, bo mogli się jeszcze jebnąć na tym. Odpukać...

Lisu
20-04-2007, 14:08
Jeszcze żebym nie powtarzał 5 razy dziennie, że DHL i że mi zależy na czasie....no to pal sześć...ale tłumacząc ciemniakom dobitnie nic nie dotarło. Będzie negatyw na allegro jak się patrzy :)

Anonymous
20-04-2007, 14:34
No to przeginka :)