Zobacz pełną wersję : Opinie o sklepach
Proszę zamieszczać opinie i opisywać Wasze przygody z obsługa sklepową. Ograniczamy się do przypadków niecodziennych lub negatywnych. Nie trzeba pisać że się coś kupiło i to coś doszło bo to jest normalne w prawie każdym sklepie.
No to ja Wam opiszę niecodzienny wypadek.
Złamał mi się bezpiecznik spustowy w M14, niestety przy rozbieraniu repliki zahaczyłem nim o blat stołu. Nie do sklejenia.
Tak więc zwracam sie do taiwangun z pytaniem czy mają takowy...i mają! Zadowolony zamawiam.
Po tygodniu dochodzi (długi weekend i poczta baluje), otwieram...bezpiecznik do okablowania. No myślałem że wyrwę kaloryfer ze ściany! Teraz czekam na odpowiedź od nich....
McKnight
14-09-2009, 16:03
A ja z kolei chciałbym zapytać o www.zbrojownia.linuxpl.com
czy jest to w miarę dobry sklep czy zdarzają się większe cyrki?
Martinez
14-09-2009, 16:17
Dobry.
Tutaj masz 12 stron postów na temat tego sklepu.
http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=53533&hl=zbrojownia
SZUKANIE NIE BOLI!
Dwa razy składałem zamówienie na gunfire i dwa razy zamówienie zostało odrzucone ze względu na wyprzedanie przedmiotu zamówionego przeze mnie w sklepie stacjonarnym .
Dorzuce się do opinii o sklepei gunfire...
moje zamówienie zostało przyjęte... i nawet zrealizowane w następujący sposób
zamówiłem:
- pokrowiec na replikę
- kulki
- ochraniacze
za wszystko zapłaciłem przelewem
otrzymałem natomiast tylko pokrowiec na replikę 30cm krótszy niż w opisie...
po kilku walkach... wysyłaniu paraganu.. nie wywalczyłem absolutnie nic...
więc cięszę się tym "dość drogim"pokrowcem mimo że zamek błyskawiczny i szelka urwały się na drugi dzień... od ciężaru samej repliki (lr-300) to bardzo ciężka replika
słowem podsumowania --> nie polecam !!
WolfKrzyżak
22-11-2009, 20:22
Miał bym pytanie. Czy ta strona:
http://www.airsoftxtreme.pl/
jest dobra? Czy to nie jest jedna z tych stron co pisze jedno a w rzeczywistości jest drugie?
Dobra pytanie nieaktualne już doczytałem na temat owego sklepu ;D
Miał bym pytanie. Czy ta strona:
http://www.airsoftxtreme.pl/
jest dobra? Czy to nie jest jedna z tych stron co pisze jedno a w rzeczywistości jest drugie?
Dobra pytanie nieaktualne już doczytałem na temat owego sklepu ;D
NIE JEST, TO JEDNA Z TYCH STRON CO W RZECZYWISTOŚCI JEST TRZECIE ALBO I CZWARTE
http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=64458&hl=airsoftxtreme&st=200
UWAGA ! ! !
Sklep MILITARIA z ulicy Polnej przenosi się od 01.12.2009 do kompleksu handlowego TWIERDZA przy ul. Dąbrowskiego ( koło Dworca Autobusowego).
kolego jak najdalej od tego sklepu ,oszczędzisz nerwów i problemów
.
------------------------------
żeby nie być źle zrozumianym chodziło mi o AIRSOFTEXTREME
Możesz rozwinąć myśl? Co tam Ciebie spotkało?
Co do asgextre'm...to co do reklamacji nie masz szans jak złozyc...próbowałem i nawet nie da sie do nich dodzownic gg niedostepny a o mailach nie wspomne wysłałem chyab ze 50 na zadnego nie otrzymałęm odp...wiec nie polecam...zawyzaja moce replik!!...NIE POLECAM...
Witam
Ktoś coś wie nt. sklepu www.sklep-militarny.com.pl :?:
Warto tam kupować czy raczej nie :?:
Co sądzicie na temat sklepu www.casg.pl - Coyote ASG ?
Dobrze zaopatrzony sklep z wa-wy. W odpowiadaniu na pytania o produktach rzeczowi. Raczej nie powinno być problemu (zważywszy że za zamówienia powyżej 300 zł masz kuriera UPS gratis.)
kupuję tam SCAR'a Dark Earth (jednak wersja L)
oneill366
17-09-2010, 19:54
Jeżeli gdzieś było - sry nie znalazłem.
Wie ktoś coś o tym sklepie?
http://militarny.com.pl/index.php?p421,gogle-taktyczne-bolle-x500-tactical
fajna cena bolli...
Kupowałem od nich wiele rzeczy wiele razy (przez allegro). Szybka wysyłka i towar miodzio :D Zresztą poczytaj w komentarzach na allegro...
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3485164
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=13189764&p=1&p=0
Sirius An Hezron
17-09-2010, 21:20
Też coś od nich brałem, ale tak jak Wiciu z allegro. Chyba pałatkę, nie pamiętam już dokładnie, lecz na 100% od nich i wszystko było w porządku.
Wielebny
25-09-2010, 15:09
niedawno zacząłem swoja zabawę w asg i za radą kolegi forumowego skorzystałem z usług sklepu asgshop.pl. jak dla mnie (przynajmniej na razie) pełen profesjonalizm, sprzęt zgodny z oferta, sprzedają to co mają na stanie, a nie wirtualne produkty, na które czekamy miesiącami, dobry kontakt (oddzwaniają i z działu handlowego i z serwisu - upgrade), elastyczność (chodziło mi o b. krotki czas realizacji), wysyłka kurierem gratis itd.
pewnie większość o tym sklepie wie, ale chciałbym potwierdzić osobiście, że jest to oferta godna polecenia.
o cenach się nie wypowiadam, bo zawsze można znaleźć coś tańszego.
jednak kto preferuje spokój i bezpieczeństwo może z ich oferty korzystać.
BlackJack
10-02-2011, 17:26
A ja z kolei chciałbym zapytać o www.zbrojownia.linuxpl.com (http://www.zbrojownia.linuxpl.com)
czy jest to w miarę dobry sklep czy zdarzają się większe cyrki?
Zbrojownia bardzo się spóźnia z przesyłką. Niby 24H po wpłacie a nie raz czekałem po tydzień i to kurierem.
Pytanie z cyklu wyjątkowo lamerskich, ale...
Jak wygląda sprawa z tym sklepem:
http://www.airsoft-militaria.pl/
Ktoś kupował coś z tego sklepu?
Możecie się wypowiedzieć na temat tego sklepu
http://www.gunsport.pl
Możecie się wypowiedzieć na temat tego sklepu
http://www.gunsport.pl
tak, omijaj z daleka.
to rodzinny interes pana od http://www.airsoftxtreme.pl/
to czyli nie zamawiać od nich
Ja bym nie zamawiał.
Poczytaj to (http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/64458-airsoftxtremepl/) i to (http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/61497-gunsportpl/)
ale tylko w tych 2 sklepach znalazłem to
http://www.gunsport.pl/product-pol-820-Montaz-do-replik-AK.html
jak uważasz - to Twoje pieniądze i mi nic do tego co z nimi robisz.
Ja kupiłbym tutaj (http://www.ebairsoft.com/cyma-039c-tactical-scope-rail-p-2723.html).
Jak sam nie możesz/nie masz paypala itp - popros kogoś.
Do Chinczyka mam większe zaufanie niż do wymienionych wyzej sklepów.
BTW. Możesz wyjasnić, jak to się montuje na replikę - bo mi się nie wizualizuje taka szyna i sposób jej montażu ???.
ale tylko w tych 2 sklepach znalazłem to
http://www.gunsport.pl/product-pol-820-Montaz-do-replik-AK.html
Jak napisał JarekM, to Twoje pieniądze i wydasz je tam gdzie chcesz, problem tylko w tym, ze z tych sklepów zamiast zamówionej części możesz dostać kompletnie inną szynę i to niekoniecznie do AK ....
Czy możecie mi powiedzieć coś ciekawego na temat Azteko.pl ?
I jeszcze, jakby ktoś coś wiedział na temat tego co pytałem ostatnio:
http://www.airsoft-militaria.pl/
Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź.
Azteko jest ok.
Kupowałem, znajomi kupują - bez ryzyka żadnego (jak do tej pory).
Tego drugiego nie znam.
Azteko jak najbardziej przyjazny sklep. WTFy ostatnio robiły tam sporo zamówień ze względu na darmowy odbiór przez moją skromną osobę.
Ostatnio nawet promocyjną ofertę dostaliśmy ze względu iż jesteśmy stali klienci :)
Z Azteko sam nie zamawiałem, natomiast kolega owszem, kilkukrotnie, nie miał zastrzeżeń.
/edit
Azteko sprawdzony (miqu wspominał). Żadnych problemów, szybka wysyłka.
O drugim sklepie nic nie wiem
Azteko jest OK, biorę towar od niego już jakiś czas, a ten drugi sklep to jak przeglądam ofertę to raczej bazuje na Gunfire,tylko ceny mają lepsze ;).
/skupmy się na opiniach o sklepach.
Wielki plus dla Azteko.pl
Bezproblemowo uwzględnili reklamację zębatki, która się blokowała - dziś odebrałem nową.
To było moje drugie zamówienie u nich - dobra, przejrzysta strona, proces realizacji zamówienia na najwyższym poziomie.
Polecam.
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.